Scanarea cu Biopulsar Reflexograph – by Monica Dascalu

Scanarea cu Biopulsar Reflexograph durează între 3 - 4 minute și se pot obține graficele ce arată energia fiecărui organ in parte și culorile aurei personale.

BioPulsar Reflexograph se bazează pe campul de biofeedback: bio (În limba greacă = viață) feedback (= răspuns) care se manifestă la nivelul diferitelor sisteme / organe.

Știința din spatele Biofeedback-ului

Există o amplă colecție de studii despre biofeedback. S-a dovedit că Biofeedback-ul, ca și procedură non-medicală, este una dintre cele mai eficiente metode de depistare a dezechilibrelor din organism.

În perioada 1996 și 1997, în clinica Roseneck din Prien am Chiemsee, Germania, peste 1600 de pacienți au fost tratați și analizați cu biofeedback. Pacienții au fost întrebați cum au perceput elementele particulare de diagnosticare cu biofeedback și mai mult de 90% dintre pacienți au considerat că diagnosticarea cu biofeedback este foarte utilă. Oamenii acceptă fără ezitare biofeedback-ul ca o metodă de diagnosticare.


Biofeedback Biopulsar - Vitalitate, Pulsatiile Organelor, Aura - Energia Vieții

Energia vieții, numită si ' ' Chi ' ' sau ' ' Prana ' ' - curge în sistemul invizibil al meridianelor prin tot corpul și furnizează tuturor organelor vitalitate. Energia vieții nu este statică, ci este dinamică și este supusă fluctuațiilor. Influențele interne (precum o nutriție neadecvată, gândurile negative, diverse boli) și influențele externe (cum ar fi: clima, anotimpurile, oamenii din jurul nostru, mediul în care muncim, mediul înconjurător etc.) consumă din energia vitală. Cursul dinamic al energiei vitale este reprezentat prin graficele de biofeedback.

 • Graficele de biofeedback și aura reprezintă fluxul de energie vitală din organism. Forma graficelor și culorile aurei corespund undelor emise de organe.
  S-a demonstrat știintific că următoarele funcții ale organismului pot fi influențate prin biofeedback:
  -Tensiunea arterială
  -Bătăile Inimii/Frecvență
  -Activitatea musculară
  -Respirația
  -Diametrul vaselor de sânge (prin apariția migrenelor)
  -Circulația periferică
  -Activitatea glandelor sudoripare (excitare autonomă, frică, etc)
  -Procese Electro-fiziologice ale creierului etc
 • Pornind de la vitalitatea organelor și a undelor de puls, se poate deriva la posibile dispoziții fizice și psihice ale unei boli.


Eficiența tratamentelor cu uleiuri esențiale și suplimente naturale poate fi verificată cu ajutorul aparatului Biopulsar Reflexograph.

Astfel, poți vedea mai jos aura și graficele unei cliente care a fost la scanare în luna noiembrie și apoi graficele după 7 luni. 

 • Așa cum poți vedea singur, diferența este una foarte mare, chiar și dacă nu știi ce inseamnă fiecare culoare în parte. 
 • Dacă în luna noiembrie întreaga aură avea culori închise, parcă murdare.
  Culoarea albastru închis de pe tot corpul indică multe energii stagnante în corp.
 • Este destul de mult gri în zona capului, a umerilor și puțin în zona picioarelor. Gri-ul din zona capului indică multe ganduri negative, și "maimuțica" vorbitoare cum îmi place mie să-i spun, adică acea voce din interiorul capului care nu se mai linisteste să vorbească și care pune multe piedici în realizarea obiectivelor noastre de orice tip. 
 • Culoarea gri din zona umerilor indică apăsarea pe care o are clientul, "sacii pe care îi cară in spate", adică diverse lucruri pe care și-a asumat că le face dar nu mai poate parcă să le ducă la bun sfarșit. De foarte multe ori clientul cu un astfel de grafic chiar simte durere sau un anumit blocaj, disconfort în zona umerilor și a picioarelor, poți observa cum dupa 7 luni aura arată total diferit, este mult mai luminoasă, este albastru deschis - culoarea echilibrului. Putem observa că a mai ramas puțin gri în zona umerilor.
 • În plus,  Biopulsar poate fi folosit și pentru a testa eficienta individuala a tratamentelor cu medicamente sau suplimente, evaluarea compatibilității produselor și alimentelor cât și training mental.


Te rog să dai mai departe aceste informații.
Este posibil să fie de folos unuia dintre prietenii tăi
.