Monica


 Dascalu

Ghidul tau pe calea transformarii tale

Sunt Monica Dascalu și mă bucur că ești aici, alături de mine! 

De peste 7 ani sunt trainer autorizat ANC și am bucuria de a împărtăși din experiența mea cu cei care sunt deschiși să învețe mai mult.
Dacă și tu vrei să știi cum poți trăi în armonie cu tine, cu corpul tău, cu mintea ta, cu gândurile și cu sentimentele tale, cu viața ta actuală, acceptându-ți trecutul și creându-ți viitorul, te invit la evenimentele mele. 

01
Days
23
Hours
50
Minutes
52
Seconds

O experiență unică în care poți să-ți înțelegi mai bine prezentul explorând o viață anterioară!


Sufletul nu are timp și spațiu. 

El experimentează și stochează informații și amintiri care apoi se activează în funcție de factorii declanșatori.

Sigur ți s-a întâmplat măcat o dată în viață să mergi într-un loc sau să te întalnești cu o persoană și să-ți fie foarte familiar/ă, ca și cum ai cunoaște acel loc sau acea prsoană de-o viață.

03
Days
23
Hours
50
Minutes
52
Seconds

Un program transformațional unic în care să te cunoști tu pe tine!


Te voi ghida, astfel încât printr-un șir de evenimente, să te conectezi cu interiorul tău, să accesezi starea de liniste, de bine și să intelegi cine ești tu și ce iti doresti TU cu adevarat.


Întâlnirile vor fi online, de 2 ori pe lună – de lună nouă și de lună plină.


Abia aștept să fii live pe FaceBook, alături de noi!

05
Days
23
Hours
50
Minutes
52
Seconds

Un workshop special în care să te împrietenești și char să te eliberezi de frică!

FRICA....
Un cuvânt, un sentiment, o emoție, o trăire, o reacție...

În perioada creșterii și pe parcursul anilor acumulăm multe alte frici, care au rolul să ne scoată din încurcătură. În loc de asta, de cele mai multe ori frica ne blochează, ne dezorientează generând stres.

Cu toții avem frici, iar unele dintre ele ne însoțesc toată viața noastră.

89
Days
21
Hours
50
Minutes
52
Seconds

Un program transformațional unic în care să te cunoști tu pe tine!


Indiferent cum vrei tu să-i spui acestui eveniment, tabără experiențială, retragere pentru autocunoaștere sau explorare în interiorul tău, noi îți spunem că RESTART CAMP este un eveniment unic, care îți va schimba profund gândirea și modul tău de a fi.

Un TU mai bun și mai eficient, înseamnă performanță mai mare atât pe plan personal, material cât și în businessul tău!


Fiecare OM este UNIC.  Acesta este motivul pentru care, fiecare curs pe care îl țin, mă străduiesc să fie unic. Răspund nevoilor cursanților, astfel încât, atunci când participi la un curs cu mine, nu doar să îți dorești să vii și la altele, ci în primul rând să-ți dorești să aplici ceea ce ai învățat de la mine.

După atâția ani de experiență, sunt sigură că vei găsi acel element special, care să te ajute să pui în practică măcar un aspect învățat de la mine. Așa cum numele meu o spune, dincolo de trainer, sunt dascălul ce-ți pune la dispoziție experiența  și profesionalismul sau și abia aștept să ne cunoaștem.

Curs de Aromoterapie

Cursurile de aromoterapie sunt pentru tine dacă îți dorești să înveți să îți echilibrezi corpul, mintea și sufletul cu ajutorul uleiurilor esentiale. Ele sunt cursuri atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Curs Metoda Silva pentru Copii

Cursul Metoda Silva pentru Copii este un curs care-i va schimba radical viitorul copilului tău, datorită faptului că el devine conștient pe puterea lui interioară, de mintea lui, de gândurile și de puterea vorbelor lui. 


“Învață în fiecare zi ceva nou pentru tine, pentru sufletul tău, pentru viața ta, pentru a trăi tu, mai bine cu tine!

Monica Dascălu               

Sunt Monica DascĂlu ...
Ghidul tau pe calea transformarii tale 

Sunt implicată în multe proiecte, țin numeroase cursuri, sunt invitată ca speaker la diverse târguri și expoziții și mă bucur de fiecare dată când pot transmite măcar o bucațică din cunoașterea mea, celor ca tine, curioși să învețe mai mult și să aplice cele învățate pentru a fi în armonie. Îți recomandăm să te înscrii din timp pentru a avea locul asigurat!

MDGhidul tau pe calea transformarii tale

0732.656.939

Monica Dascălu © 2020. Toate drepturile rezervate   I   Policy  I   Disclaimer