Monica


 Dascalu

Ghidul tău pe calea transformării tale

Sunt Monica Dascalu și mă bucur că ești aici, alături de mine! 

De peste 7 ani sunt trainer autorizat ANC și am bucuria de a împărtăși din experiența mea cu cei care sunt deschiși să învețe mai mult.
Dacă și tu vrei să știi cum poți trăi în armonie cu tine, cu corpul tău, cu mintea ta, cu gândurile și cu sentimentele tale, cu viața ta actuală, acceptându-ți trecutul și creându-ți viitorul, te invit la evenimentele mele. 

Învață să folosești uleiurile esențiale
pentru o viață echilibrată!

Cursul Complet de Aromoterapie este astfel conceput încât să te învețe modul corect și complet de folosire a uleiurilor esențiale, de la noțiunile de bază, până la noțiuni avansate, specifice unui profesionist.
Cursul de Aromoterapie este destinat tuturor celor care doresc să folosească cunoștințele despre aromoterapie în practica lor terapeutică sau în viața de zi cu zi.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Fiecare OM este UNIC.  Acesta este motivul pentru care, fiecare curs pe care îl țin, mă străduiesc să fie unic. Răspund nevoilor cursanților, astfel încât, atunci când participi la un curs cu mine, nu doar să îți dorești să vii și la altele, ci în primul rând să-ți dorești să aplici ceea ce ai învățat de la mine.

După atâția ani de experiență, sunt sigură că vei găsi acel element special, care să te ajute să pui în practică măcar un aspect învățat de la mine. Așa cum numele meu o spune, dincolo de trainer, sunt dascălul ce-ți pune la dispoziție experiența  și profesionalismul sau și abia aștept să ne cunoaștem.

Curs Complet de Aromaterapie

Cursurile de aromoterapie sunt pentru tine dacă îți dorești să înveți să îți echilibrezi corpul, mintea și sufletul cu ajutorul uleiurilor esentiale. Ele sunt cursuri atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Curs Metoda Silva pentru Copii

Cursul Metoda Silva pentru Copii este un curs care-i va schimba radical viitorul copilului tău, datorită faptului că el devine conștient pe puterea lui interioară, de mintea lui, de gândurile și de puterea vorbelor lui. 


“Învață în fiecare zi ceva nou pentru tine, pentru sufletul tău, pentru viața ta, pentru a trăi tu, mai bine cu tine!

Monica Dascălu               

Monthly Weekly Daily List
noiembrie 2021

Curs Complet de Aromaterapie – Modulul 2

Cel de-al doilea modul al Cursului Complet de Aromaterapie este pentru tine dacă îți dorești să înveți noțiuni avansate desprepe energetica uleiurilor esențiale și modul în care ele acționează asupra centrilor energetici (1 - 3), asupra sistemelor, organelor și glandelor din corpul uman. ...
05 - 07 nov.
București
București, România
ianuarie 2022

Curs Complet de Aromoterapie – Modulul 3

În al treilea modul al Cursului Complet de Aromaterapie înveți noțiuni avansate desprepe energetica uleiurilor esențiale și modul în care ele acționează asupra centrilor energetici (4 - 7), asupra sistemelor, organelor și glandelor din corpul uman. ...
07 - 09 ian.
București
București, România
martie 2022

Curs Complet de Aromaterapie – Modulul 4

Cel de-al patrulea modul al Cursului Complet de Aromaterapie este o sinteză a tuturor modulelor în care vei învăța să folosești uleiurile esențiale în mod personalizat, atât pentru tine cât și pentru clienții tăi. ...
25 - 27 mart.
București
București, România
No event found!

Arhivă Cursuri - Seminarii -Workshopuri- Evenimente

Iartă... și mergi liber mai departe
este un Program Transformațional


IERTAREA este un proces puternic de creștere spirituală


Prin acest program ONLINE de iertare, vei explora:

  • ce înseamnă de fapt iertarea;
  • ce NU înseamnă iertarea;
  • care sunt pașii necesari unei iertări profunde;
  • cât de mult ne afectează injuriile celorlalți;
  • care sunt etapele specifice unui proces de iertare.

Dacă tot ceea ce ai folosit până acum în procesul iertării nu a funcționat, este pentru că nu ai înțeles exact ce este Iertarea.

Un program transformațional unic în care să te cunoști tu pe tine!


Indiferent cum vrei tu să-i spui acestui eveniment, tabără experiențială, retragere pentru autocunoaștere sau explorare în interiorul tău, noi îți spunem că RESTART CAMP este un eveniment unic, care îți va schimba profund gândirea și modul tău de a fi.

Un TU mai bun și mai eficient, înseamnă performanță mai mare atât pe plan personal, material cât și în businessul tău!

Sunt Monica DascĂlu ...
Ghidul tau pe calea transformarii tale 

Sunt implicată în multe proiecte, țin numeroase cursuri, sunt invitată ca speaker la diverse târguri și expoziții și mă bucur de fiecare dată când pot transmite măcar o bucațică din cunoașterea mea, celor ca tine, curioși să învețe mai mult și să aplice cele învățate pentru a fi în armonie. Îți recomandăm să te înscrii din timp pentru a avea locul asigurat!

MDGhidul tau pe calea transformarii tale

0732.656.939

Monica Dascălu © 2020. Toate drepturile rezervate   I   Policy  I   Disclaimer