Monica


 Dascalu

Ghidul tau pe calea transformarii tale

“Experiența celorlalți poate fi o formă de cunoaștere și învățare. Depinde doar de noi dacă ne însușim această experiență sau dacă este necesar să o trăim.”

Monica Dascălu               


Citește / urmărește 
Experiențele Personale


PALPITAȚIILE CAUZA INSOMNIILOR
DIN ULTIMELE 6 LUNI

Insomniile datorate palpitațiilor i-au creat lui Mircea un mare disconfort în ultimele 6 luni.
Mircea îți povestește cum l-a ajutat regresia la sursa blocajului să scape de palpitațiile care îl trezeau de câteva ori pe noapte.
Sunt numeroase persoane care suferă de insomnii. Motivul insomniilor este divers. Pentru Mircea, palpitațiile erau cele care îl trezeau în timpul nopții și nu îi permiteau să aibă un somn odihnitor. Află cum a scăpat de ele cu ajutorul regresiei hipnotice.

Ție îți este frică să pierzi pe cineva drag?


Andreea povestește cum a experimentat ea regresia la sursa blocajului legată de durerea pierderii și a despărțirii de cineva drag.

În timpul vieții tale este posibil să fi avut și tu parte de despărțiri. Uneori despărțirile sunt ușoare sau chiar dorite, dar  de cele mai multe ori, despărțirile sunt dureroase și pot aduce foarte multă suferință

BinecuvanteazĂ fiecare zi din viaȚa ta!

Indiferent cum este viața ta în acest moment, este cazul să înveți să ți-o transformi prin binecuvântare zilnică. Intră în contact cu Sinele Tău Superior, cu Divinitatea, sub orice formă o percepi tu și conectează-te la Natură și la Univers. Roagă-te în fiecare zi și transformă-ți viața din una banală în una așa cum îți dorești tu.

MDGhidul tau pe calea transformarii tale

0732.656.939

Monica Dascalu © 2019. Toate drepturile rezervate   I   Policy  I   Disclaimer