MDGhidul tau pe calea transformarii tale

0732.656.939

Serile de Aromaterapie

Întâlniri ONLINE cu Monica Dascălu

De când eram copil adoram să stau printre plante și flori, admirându-le, observându-le, mirosindu-le.
Am avut mereu un miros peste medie, iar atunci când am descoperit uleiurile esentiale a fost dragoste la prima mirosire. 
Drumul a fost însă destul de lung până aveam să descopăr energia binefăcătoare a acestor minunate daruri ale naturii, iar astăzi mi-am propus sa vin să-ti ofer și tie din toată experienta mea, ca semn de multumire și pretuire a naturii divine.

Te invit și pe tine să-mi fii alături în această lume magică a aromelor binefăcătoare!

Monica Dascălu

 1. Mă întreb dacă și tu ai fost atras de plante, de natură sau doar ești curios să descoperi mai multe detalii științifice despre aromaterapie?

  Natura este mereu parte din mediul nostru, iar noi suntem parte din acest ecosistem magic care formează Mama Pământ.
  Uleiurile esențiale reprezintă Sufletul Plantei și ne aduce toata sinergia vindecătoare a plantelor ce lucrează într-o simbioză perfectă cu corpul uman, echilibrându-l și vindecându-l.

  Mirosul uleiurilor esențiale lucrează profund, la nivelul creierului limbic și scoate la suprafață amintiri, emoții, senzații stocate acolo, la nivel subconștient, în doar câteva secunde.

  Nu de puține ori, în munca mea cu oamenii, am avut surpriza ca doar mirosid un ulei esențial, să apară șiroaie de lacrimi pe obrazul persoanei din fața mea, mirată de reacția acelui miros.

 2. Mi-am propus să vin către tine, cu astfel de experiențe, cu astfel de senzații, cu astfel de povești, iar atunci când oamenii cu care lucrez vor fi dispuși să împărtășească cu tine, voi avea alături invitați speciali, oameni normali dar care, beneficiind de puterile uleiurilor, vor veni să-ți povestească experiența lor și cum au beneficiat de puterile tămăduitoare ale uleiurilor esențiale.

 3. Periodic, voi organiza GRATUIT Întâlniri Online, din care să înveți și tu, sau să descoperi povești inspiraționale alături de miresme speciale.

Cine este moderatorul Serilor  de Aromaterapie?

Monica Dascălu
Specialist în aromaterapie și terapii complementare

Antrepenor, trainer și specialist în domeniul terapiilor complementare de peste 8 ani, Monicăi Dascălu îi place să cunoască și să ajute OMUL în toată diversitatea lui. 

De peste 25 de ani lucrează cu mii de oameni și are expertiză în: 


Apariții Media 
Emisiuni Aromaterapie


AROMADIAGNOZA IDENTIFICĂ BLOCAJELE EMOȚIONALE

AromATERAPIA - ELIXIRUL
PENTRU ECHILIBRU

aromadiagnoza - metodă de echilibrare trup şi suflet

ÎNVAȚĂ AROMATERAPIA DE LA UN PROFESIONIST!
Depinde doar de tine dacă-ți dorești să cunoști misterele aromaterapiei și vrei să dobândești cunoștințele necesare pentru a folosi uleiurile esențiale în toate domeniile vieții tale.

 • Dacă și pentru tine a venit momentul să afli mai multe despre lumea uleiurilor esențiale, te invit să vii în această călătorie alături de noi.

  Apasă AICI și participă LIVE astfel încât să poți pune întrebări și să primești răspunsuri.


 • Apasă pe butonul de mai jos și lasă-ne datele tale de contact, iar noi te vom anunța din timp despre Întâlnirile Online GRATUITE.

Pentru mai multe detalii sună la: 0732 - 656 - 939

Vrei să știi mai multe despre 
Uleiurile Esențiale?

Conectează-te cu noi pe rețelele sociale!


Întâlnirile trecute 
Serile de Aromaterapie


Apasă pe imaginile de mai jos pentru a viziona înregistrările de pe Facebook.

Pentru informații suplimentare ne poți contacta
pe e-mail la: office@monicadascalu.com

Dacă ai alte nelămuriri poți suna la: 0732 - 656 - 939

MDGhidul tau pe calea transformarii tale

0732.656.939