Monica Dascălu

Ghidul tău pe calea transformării tale

Sunt Monica Dascălu și de peste 10 ani lucrez în sfera terapiilor complementare. Instrumentele pe care le folosesc sunt: aromodiagnoza, regresiile și hipnoza, ca modalitate de reprogramare mentală pozitivă.

În anul 2013 am ales să ies din sistemul bancar și să merg spre psihologie, deoarece îmi place să-mi concentrez toată atenția pe nevoile oamenilor cu care lucrez, pentru a găsi împreună drumul spre o stare de bine, de armonie fizică, mentală și sufletească, ajungând astfel la o sănătate excelentă.

Ești unic!

Alege programul care ți se potrivește

Terapie prin Regresie Hipnotică

Se întâmplă să cauți soluții și să nu le mai găsești? Se întâmplă să apară provocări și să nu-ți dai seama de unde vin? Se întâmplă să existe dureri în corp dar din punct de vedere medical nu este nici o problemă? Terapia prin Regresie Hipnotică, te poate ajuta.

Evaluare Holistică

Tu știi care este starea ta de sănătate? În ședința de Evaluare Holistică beneficiezi atât de Scanarea cu Biopulsar Reflexograph cât și de Aromodiagnoza, la un preț special, astfel încât recomandările să fie cât mai precise iar tu să beneficiezi de efecte cât mai rapide.

Aromodiagnoză

Corpul tău știe cel mai bine ceea ce are nevoie. Mirosind uleiurile esențiale vei afla unde anume sunt blocajele și care anume sunt remediile de care ai nevoie.

Scanarea Aurei cu Biopulsar Reflexograph

Biopulsar Reflexograph este un aparat care scanează aura și măsoară energia pe fiecare organ în parte, astfel încât tu să poți vedea cu ochii tăi unde anume sunt dezechilibrele.

Reprogramare Mentală Pozitivă

Vrei să renunți la fumat sau poate vrei să scapi de cateva kilograme în plus? Ai vrea să ai mai multă încredere în tine sau poate îți dorești să vorbești în public cu ușurință? Atunci apelează cu încredere la Reprogramare Mentală Pozitivă.

Aceste terapii nu pot fi urmate de persoane cu tulburări psihice, epilepsie, etc.

Este recomandat ca femeile însărcinate să nu apeleze la terapia prin regresie pe timpul sarcinii.

Datorită faptului că aceste terapii sunt terapii energetice, îmi asum alegerea clienților cu care lucrez.

Aparitii media