Angajez
Asistent/ă Personal/ă

 

Pentru a aplica la această poziție este necesar să fii pasionat(ă) de dezvoltare personală și spiritualitate.

Vei lucra direct cu mine și este necesar să înțelegi și să poți să asimilezi rapid, cunoștințe minime din domenii precum: aromaterapie, hipnoză, regresii și alte terapii alternative.

Monica Dascălu

Află mai multe detalii

1. Află despre mine si evoluția mea

2. Ce tip de Asistent(ă) Personal(ă) angajez

3. Alături de cine vei lucra și care este scopul nostru pe termen lung

4. De ce să NU aplici la noi.

1. Află despre mine și evoluția mea

Numele meu este Monica Dascălu și acum 10 ani am avut curajul să plec dintr-o multinațională (în care am lucrat mai bine de 10 ani) și să pornesc pe propriul meu drum. 

Sunt mamă a 2 copii (de 13, respectiv 15 ani),  trainer și specialist în terapii complementare. Ofer sesiuni individuale de Aromadiagnoză, Evaluare Holistică, Hipnoză și Regresie.

De 6 ani sunt instructor pentru copii, iar prin tehnicile predate la Cursul Metoda Silva pentru Copii îi învăț cum să-și folosescă mintea precum un #geniu. 

Sunt invitată ca speaker la diverse evenimente, conferințe și emisiuni T.V. De asemenea organizez programe transformaționale și tabere pentru adulți. 

În tot acest drum am studiat mereu, participând la cele mai bune cursuri atât din țară cât și din afară, pentru a învăța de la cei mai buni specialiști din domeniile care pe mine m-au interesat. 

Domeniile în care m-am specializat sunt destul de puțin cunoscute marelui public și din acest motiv consider că am datoria să transmit și celorlalți din cunoștințele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Ceea ce am făcut până acum poate părea notabil, dar este foarte puțin din ceea ce doresc să realizez în următorii ani, iar asta se poate face doar într-o echipă.

2. Ce tip de Asistent(ă) Personal(ă) angajez?

Angajez cea mai potrivită persoană care știe, poate și vrea să preia cu ușurință o parte din activitățile pe care le fac eu zilnic:

Relația directă cu clienții:

Coordonare magazin online:

Abilități tehnice:

Abilități esențiale:

3. Alături de cine vei lucra
și care este scopul nostru pe termen lung?

Suntem o echipă mică, în care fiecare persoană este unică și face ceea ce știe cel mai bine, dar totodată poate prelua din mers activități pe care le fac ceilalți membrii ai echipei, dacă este nevoie.

Dacă ești curios/curioasă, îți place să înveți, să evoluezi permanent și îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță locul tău este în echipa noastră.

De preferat este să vii zilnic la birou, dar programul este flexibil și poți lucra în unele zile de la distanță, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă sau de oriunde ai fi, atât timp cât respecți sarcinile zilnice.

Deoarece vei lucra direct cu mine, pentru a dobândi cunoștințe minime despre activitatea mea, va fi necesar să participi la cursurile, trainingurile și workshop-urile pe care le organizez.

La fiecare 3 luni, avem o întâlnire în care să analizăm activitatea și să celebrăm reușitele din ultima perioadă și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să atingem rezultatele propuse. 

Ne străduim ca fiecare membru al echipei noastre să lucreze responsabil, independent și asumat.

4. De ce să nu aplici la noi

Dacă încă citești aceste rânduri, cred că deja ai înțeles că suntem o echipă de oameni care se susțin și se ajută reciproc, în orice situație, cu o mentalitate pozitivă, care ne dorim să transmitem din credințele și cunoașterea noastră mai departe.

Astfel că, te rog să nu aplici dacă:

Am scris toate aceste detalii pentru a înțelege clar care este tipologia de persoană pe care mi-o doresc: descurcăreață și foarte organizată, deoarece va lucra în contact direct cu mine.

Trimite-mi un CV și o scrisoare de intenție, în care să-mi spui de ce consideri că tu ești persoana potrivită pentru a lucra direct cu mine, la adresa: office@monicadascalu.com sau pe WhatApp la 0732.656.939.

Proiecte by Monica Dascălu

Dacă-ți dorești mai multe informații,

Urmărește-mă pe rețelele sociale!