Evaluare Holistică

Tu știi care este starea ta de sănătate? În ședința de Evaluare Holistică beneficiezi atât de Scanarea cu Biopulsar Reflexograph cât și de Aromodiagnoza, la un preț special, astfel încât recomandările să fie cât mai precise iar tu să beneficiezi de efecte cât mai rapide.

Evaluarea Holistică este o procedură care împletește rezultatele energetice obținute prin Scanare cu Biopulsar Reflexograph și tabloul emoțional pe care îl reflectă Aromodiagnoza.

Fă-ți chiar astăzi o programare pentru evaluarea stării fizice, energetice și emoționale!

Prin testarea nivelului energetic cu aparatul Biopulsar – Reflexograph, se scanează aura și se măsoară energia pe fiecare organ în parte, astfel încât tu poți vedea cu ușurință unde anume corpul tău funcționează la parametrii optimi și care sunt organele care au pierderi sau exces de energie, în timp ce prin aromadiagnoză, corpul tău îți arată unde anume sunt blocajele tale și care sunt remediile de care tu ai nevoie.

Corelând astfel rezultatele obținute cu Biopulsar – Reflexograph cât și tabloul care se formează pe masa terapeutului în urma aromadiagnozei, se pot determina din timp dezechilibrele la nivel fizic, energetic și emoțional.

Practic, cele două proceduri se completează reciproc pentru ca tu să ai parte de cele mai bune, corecte și complete interpretări și recomandari.

Beneficii

  • Control terapeutic complex;
  • Diagnostic holistic rapid și detaliat;
  • Conștientizarea (dez)echilibrului energetic al corpului;
  • Conștientizarea stării de sănătate și prevenția bolilor;
  • Util în reducerea stresului;
  • Eficient pentru îmbunătățirea și echilibrarea stărilor emoționale;
  • De ajutor pentru îmbunătățirea performanțelor intelectuale:
  • Cu efecte benefice pentru îmbunătățirea somnului;

Cum funcționează Evaluarea Holistică?

Evaluarea Holistică implică îmbinarea rezultatelor obținute cu ajutorul a două instrumente care se completează reciproc: Scanarea aurei cu Biopulsar Reflexograph și Aromadiagnoza. 

Ce este și ce face Biopulsar Reflexograph?

Biopulsar – Reflexograph este un dispozitiv medical de biofeedback, de ultimă generație, produs în Germania, care măsoară și reflectă prin culori, nivelul energetic și starea organelor interne, indicând cauzele posibilelor dezechilibre de la nivel fizic, energetic sau emoțional.

Astfel, tu vezi cum arata aura ta și energia corpului tău pe fiecare organ în parte.

Cu ajutorul celor 46 de senzori, aparatul măsoară energia a 42 de zone din corpul tău, precum diverse arii ale creierului dar și organele vitale ale corpului.

Ce este și cum te ajută Aromodiagnoza?

Este important să știi că aromodiagnoza este un instrument excepțional, prin care corpul tău scoate la suprafață emoțiile și blocajele pe care le-a ascuns demult, pentru a merge mai departe, pentru a supraviețui. Dar vine un moment în care, parcă s-a săturat să mai ducă toate poverile și vrea să se elibereze, să lase în urmă traumele și neplăcerile și să aducă la suprafață acea parte frumoasă, minunată și strălucitoare din interiorul tău. Iar dacă citești încă aceste rânduri, probabil că a venit momentul să te uiți la nevoile tale. Cu ajutorul uleiurilor esențiale vei afla care sunt blocajele și care sunt remediile de care corpul tău are nevoie. 

Cât durează și cum decurge o ședință de Evaluare Holistică?

O ședință de EVALUARE HOLISTICA cuprinde 9 etape:

ETAPA 1 - Preliminară - Discuția telefonică

Avem o discuție telefonică de 10 - 15 minute în care îmi prezinți situația ta pentru a afla care sunt așteptările și provocătile tale și a vedea dacă această pocedură este potrivită pentru tine în acest moment. 

ETAPA 2 - Partea introductivă - la birou

Ne întâlnim la birou și detaliem discuția telefonică pentru a primi detalii relevante despre starea ta actuală. 

ETAPA 3 - Scanarea cu Biopulsar - Refelxograf

În stare de relaxare, se scanează aura și se măsoară energia pe fiecare organ în parte. După caracterul graficelor putem trage concluzia despre starea energetică a corpului tău. 

ETAPA 4 - Aromodiagnoza

Se realizează aromodiagnoza - adică se miros uleiurile esențiale fără a ști ce tip de ulei este mirosit, pentru a scoate la suprafață trăirile și emoțiile din subconștient.

ETAPA 5 - Interpretare Scanare cu Biopulsar - Reflexofgaph

Se analizează aura și graficele pe fiecare organ în parte, se discută posibilele cauze care au provocat modificările nivelului energetic.

ETAPA 6 - Interpretare Aromodiagnoză

Se analizează tabloul care s-a creat pe masă în urma Aromodiagnozei, explicând care este impactul fiecărui ulei esențial asupra organismului.

ETAPA 7 - Corelarea rezultatelor dintre Scanarea cu Biopulsar Reflexograph și Aromodiagnoză
Se corelează informațiile obținute cu ajutorul scanării cu Biopulsar Reflexograph cât și cele obținute pe baza Aromadiagnozei. 
ETAPA 8 - Masurători chinesiologice și recomandări

Ulterior întâlnirii avute la birou, voi măsura chinesiologic și voi scrie recomandările personalizat, indicând care sunt uleiurile esențiale cele mai potrivite pentru tine, indiferent de brandul pe care îl folosești. Totuși, este important de știut, că în funcție de calitatea energetică a uleiurilor, vei obține și rezultatele. Recomandările vor fi redactate detaliat, în scris, și vor fi trimise pe email, în 3-6 zile lucrătoare de la data întâlnirii, astfel încât să ai acces la ele cu ușurință, oricând. 

ETAPA 9 - Discuții finale
După ce citești recomandările, în cazul în care există întrebări, putem să ne auzim la telefon pentru 10 - 15 minute, astfel încât să-ți răspund la eventuale nelămuriri dacă cumva apar. 
OPȚIONAL - Urmărește eficiența recomandărilor în timp

În general, o serie de aromoterapie durează 21 de zile, cu 7 - 10 zile pauză. Ideal ar fi ca după cele 28 - 31 de zile să ne revedem, pentru a monitoriza eficiența recomandărilor făcute. Astfel, la următoarea întâlnire, se face o comparație pe baza scanărilor, atât la nivelul aurelor și a graficelor, cât și la nivelul aromodiagnozei, observând astfel eficiența recomandărilor in timp. Totuși, în cazul în care acest lucru nu este posibil, recomandările pot fi urmate 2-3 serii pentru schimbarea și stabilizarea efectelor la nivel fizic, energetic și emoțional.

Care este durata unei sesiuni individuale de

Evaluarea Holistică

ETAPA 1: 15 minute;
ETAPELE 2 - 7: 120 minute;
ETAPA 8: 30 - 60 minute;
ETAPA 9: 15 minute

Ce obții cu ajutorul Evaluării Holistice?

Evaluarea Holistică te ajută să obții o imagine de ansamblu a stării tale fizice, energetice și emoționale și de asemenea îți oferă recomandari personalizare pentru evoluția ta.

Emoțiile determină starea ta energetică!

Energia din corpul tău determină starea ta de sănătate!

Evaluând periodic starea energetică, poți preveni posibilele boli și reveni la starea ta de echilibru.

Astfel, eviți riscul de a ajunge la probleme mai grave de sănătate!

Deoarece sănătatea este darul cel mai de preț, prin împletirea rezultatelor obținute cu ajutorul Biopulsar – Refelxograph, dar și a uleiurilor esențiale de care corpul tău are nevoieîți voi recomanda soluția optimă pentru tine!

Astfel, cu ajutorul Evaluării Holistice:

💎 Beneficiezi de diagnosticarea precoce a afecțiunilor până la etapa clinică a dezvoltării bolii;  

💎 Decodezi cazurile clinice neclare, complicate; 

💎 Determini starea de funcționare a organelor și a sistemelor din corpul tău; 

💎 Selectezi cele mai eficiente produse, ce normalizează nivelul energetic; 

💎 Controlezi eficiența diverselor metode de tratament la nivel fizic, energetic și psiho-emoțional.

Monica Dascălu

Specialist Aromoterapie​

Monica Dascălu - Specialist Aromoterapie

îți este aproape pentru a te ajuta să ai grijă
de sănătatea ta și a celor dragi ție

Pentru mine, Biopulsar – Refexograph este un aparat excepțional, care mă ajută în munca mea de fiecare zi. În momentul în care clientul vede cu ochii lui dezechilibrele energetice de la nivelul organelor, el conștientizează starea lui de sănătate și începe imediat să facă schimbări pentru a se însănătoși. 

De asemenea, aromodiagnoza este un instrument unic, pe care îl folosesc zilnic în sesiunile cu clienții, pentru a afla care sunt uleiurile esențiale optime de care au nevoie pentru a obține rezultate maxime. În momentul în care corpul tău este cel care îți spune ce anume are nevoie, el începe imediat să se echilibreze iar starea de sănătate se îmbunătățește.

Uleiurile esențiale cu care lucrez sunt vii, au energie, vibrație și forța de care are nevoie corpul tău, împrumutând din puterile lor în momentele în care ai nevoie de susținere.


Dacă dorești să vezi care este starea energetică a corpului tău, dar și care sunt remediile tale, personale, atunci te invit să-ți faci o programare pentru a găsi împreună modalitatea prin care să te simți din ce în ce mai bine în fiecare zi.

Tu știi care este starea energetică a corpului tău?

Se știe că bolile apar mai întâi la nivel energetic și abia apoi se manifestă la nivel fizic.
Te invit să-ți faci o scanare pentru a vedea care este starea energetică a corpului tău.
 

Iată mai jos, exemplificate, aurele a trei persoane diferite.
Ești curios să știi cum arată aura ta?

Aura unei persoane care lucrează la dezvoltarea sa personală pe toate planurile, folosește cristale și uleiuri esențiale.

Graficele aferente scanării aurei frumos aspectate.

Aura unei persoane "normale" - se pot observa dezechilibre în anumite zone ale corpului.

Graficele aferente scanării aurei "normale".

Aura unei persoane bolnave, veșnic nemulțumită de ea și de cei din jurul ei, unde culoarea gri ne arată pierderi majore de energie.

Graficele aferente scanării aurei cu pierderi majore de energie.

Care este investiția ta în starea ta de bine?


Scanarea aurei cu Biopulsar Reflexograph 550 lei
Aromodiagnoza - 750 lei
Total 

1300 lei

Investiția ta în tine este de 1100 lei
Beneficiezi astfel de un discount de 200 lei

Notă O sesiune de evaluare holistica durează aproximativ 2 ore.

Dacă-ți dorești mai multe informații,

Uurărește-mă pe rețelele sociale!