MDGhidul tau pe calea transformarii tale

0732.656.939

Ești unic!
Alege programul care ți se potrivește cel mai bine!

Sunt Monica Dascălu și mă bucur că ești aici alături de mine.
De peste opt ani sunt atentă la nevoile clienților mei pentru a găsi împreună drumul spre o stare de bine, de armonie fizică, mentală și sufletească, ajungând astfel la o sănătate excelentă.

Sună la: 0732 - 656 - 939

Sună pentru o programare:

0732 - 656939

Terapii complementare naturale special create pentu nevoile tale

Fiecare om este unic! Acesta este motivul pentru care ce i se potrivește unuia nu i se potrivește și celuilalt. Vom alege împreună programul de care ai nevoie, astfel încât să fie cât mai eficient pentru tine, deoarece fiecare client, sub îndrumarea mea directă și înțelegând fiecare proces în parte, are opțiunea să aleagă ceea ce consideră el că i se potrivește cel mai bine. 

După atâția ani de experiență, sunt sigură că împreună putem rezolva provocările prin care treci acum. Eu sunt la dispoziția ta cu experiență și profesionalism și sunt nerăbdătoare să ne cunoaștem.

Nu știi cu ce să începi? Îți recomand o întâlnire în care să ne cunoaștem, să-mi spui care sunt provocările tale și să alegem împreuna care sunt pașii potriviți pentru a obține rezultate.

Aromodiagnoză

Corpul tău știe cel mai bine ceea ce are nevoie. Mirosind uleiurile esențiale vei afla unde anume sunt blocajele și care anume sunt remediile de care ai nevoie.

Scanare Biopulsar Reflexograph

Biopulsar Reflexograph este un aparat care scanează aura și măsoară energia pe fiecare organ în parte, astfel încât tu să poți vedea cu ochii tăi unde anume sunt dezechilibrele.

Evaluare Holistică

Tu știi care este starea ta de sănătate?
În ședința de Evaluare Holistica beneficiezi atât de Scanarea cu Biopulsar Reflexograph cât și de Aromodiagnoza, la un preț special, astfel încât recomandările să fie cât mai precise iar tu să beneficiezi de efecte cât mai rapide.

Reprogramare Mentală Pozitivă

Vrei să renunți la fumat sau poate vrei să scapi de cateva kilograme în plus? Ai vrea să ai mai multă încredere în tine sau poate îți dorești să vorbești în public cu ușurință? Atunci apelează cu încredere la Reprogramare Mentală Pozitivă.

Regresie la Sursa Blocajului

Se întamplă să cauți soluții și să nu le mai găsești? Se întamplă să apară provocări și să nu-ți dai seama de unde vin? Se întamplă să existe dureri în corp dar din punct de vedere medical nu este nici o problemă? Regresia în vieți anterioare, cu scop terapeutic, te poate ajuta.

Sesiuni Individuale


  • Aromoterapie - (40 - 50 minute) / ședința
  • Scanarea Aurei - (40 - 50 minute) / ședința
  • Evaluare Holistică - (80 - 100 minute) / ședința
  • Hipnoză - (80 - 100 minute) / ședința
  • Reprogramare mentală pozitivă - (80 - 100 minute) / ședința
  • Regresie la sursa blocajului - (120 - 150 minute) / ședința
  • Regresie în vieți anterioare - (120 - 150 minute) / ședința
  • Vindecarea copilului interior - (80 - 100 minute) / ședința
  • Regresie în viața dintre vieți - (210 - 240 minute) / ședință
  • Curățarea de energii sau entități atașate - (80 - 100 minute) / ședința

Ce spun clienții

O cunosc pe Monica de la Cursul Metoda Silva pentru Copii pe care Filip la urmat. Am apreciat mereu profesionalismul ei și dedicarea acordată oamenilor. De aceea, am mers și la o Evaluare Holistică unde am beneficiat de Scanare cu Biopulsar și Aromodiagnoză. Aici am aflat o sumedenie de informații despre mine și despre corpul meu. Îți mulțumesc Monica pentru informațiile utile pe care le-ai împărtășit cu mine. Te admir sincer și apreciezi binele pe care îl aduci oamenilor. Apelați cu încredere la serviciile Monicăi. Sigur veți avea revelații.

Mihaela Stroe - Doctor în sociologie, expert inteligență nonverbală și analist comportamental, coach, speaker și trainer

Am beneficiat atât de Evaluare Holistică cât și de Regresie la sursa blocajului. Ori de câte ori simt un blocaj pe care nu pot să-l indepărtez singur, lucrez cu Monica deoarece este un profesionist care îți explică foarte clar ce ai de făcut astfel încât rezultatele vin imediat. 

Rajko Kuzmanovic - Antreprenor, Speaker motivațional, Director Metoda Silva Romania

Alege programul care ți se potrivește cel mai bine!

Folosește acea terapie complementară potrivită ție,
special creată pentru situația în care te afli.

Sună la: 0732 - 656 - 939

MDGhidul tau pe calea transformarii tale

0732.656.939