Aromodiagnoză

Corpul tău știe cel mai bine ceea ce are nevoie. Mirosind uleiurile esențiale vei afla unde anume sunt blocajele și care anume sunt remediile de care ai nevoie.

Aromodiagnoza este modalitatea cea mai simplă pentru identificarea blocajelor emoționale.

Fă-ți chiar astăzi o programare pentru evaluarea stării emoționale!

Beneficii

VREAU SĂ-MI ÎNGRIJESC ACTIV SĂNĂTATEA!

Așa cum știi deja, emoțiile determină starea ta energetică! Evaluând periodic starea ta emoțională, poți echilibra corpul și reveni la starea de echilibru cu investiții minime de timp și de bani.

Astfel, eviți riscul de a ajunge la probleme mai grave de sanatate!

Deoarece sănătatea este darul cel mai de preț, cu ajutorul informațiilor pe care chiar corpul tău ni le oferă, aromodiagnoza este modalitatea prin care afli ce produse ai nevoie să folosești în acest moment pentru a obține rezultate optime pentru tine.

Monica Dascălu

Specialist Aromoterapie​

Monica Dascălu - Specialist în Aromoterapie
și Terapii Complementare
îți este aproape pentru a te ajuta să ai grijă
de sănătatea ta și a celor dragi ție

Pentru mine, aromodiagnoza este un instrument unic, pe care îl folosesc zilnic în sesiunile cu clienții, pentru a afla care sunt uleiurile esențiale optime de care au nevoie pentru a obține rezultate maxime. În momentul în care corpul tău este cel care îți spune ce anume are nevoie, el începe imediat să se echilibreze iar starea de sănătate se îmbunătățește.

Aromodiagnoza, mă ajută să ajung la cauzele subtile ale dezechilibrelor, ascunse bine în subconștientul clientului și împreuna cu acesta, luăm decizia cea mai bună pentru a restabili echilibrul în viața lui.Uleiurile esențiale cu care lucrez sunt vii, au energie, vibrație și forța de care are nevoie corpul tău, împrumutand din puterile lor corpului tău, în momentele în care ai nevoie de susținere.

Dacă dorești să vezi care este starea emoțională a corpului tău, atunci te invit să-ți faci o programare pentru a găsi împreuna modalitatea prin care sa te simți din ce în ce mai bine în fiecare zi.

TU ȘTII CARE ESTE STAREA EMOȚIONALĂ A CORPULUI TĂU?

S-a demonstrat științific deja, că gandurile și emoțiile noastre sunt declanșatori pentru blocajele ce apar în corpul nostru, care apoi se manifestă la nivel fizic.
Te invit la o ședință de aromodiagnoză pentru a afla care sunt uleiurile esențiale de care corpul tău are nevoie în acest moment pentu echilibrare. 

O sedință de AROMODIAGNOZA presupune 3 etape:

Se realizează aromodiagnoza – se miros uleiurile esențiale fară a ști ce tip de ulei este, pentru a scoate la suprafață trăirile și emoțiile din subconștient.

Se face interpretarea aromodiagnozei – se discută care este impactul fiecărui ulei esențial asupra organismului, corelat cu cauzele dezechilibrelor emoționale.

Se recomandă ce uleiuri se vor folosi, se explică clar care sunt modurile de folosire și de aplicare a uleiurilor esențiale pentru echilibrarea energetică și emoțională.​

Când poți apela la o sesiune de Aromodiagnoză?

Te invit la o sesiune de aromodiagnoză dacă dorești să:

Care este investiția ta în starea ta de bine?

 750 lei

Notă: Sesiunea de aromadiagnoză durează între 60 - 90 minute.

PROGRAMEAZĂ-MĂ PENTRU AROMODIAGNOZA

Aparitii media