RECRUTARE
PR & Executive Assistant

Vrei să lucrezi într-un mediu antrenant și în domeniul cu cea mai mare dezvoltare la ora actuală?

Te aștept în ehipa mea!

Am nevoie de un om creativ și organizat care să stăpânească promovarea social media, să fie deschis să facă lucruri noi, respecte dead line-uri și să fie confortabil să se implice.

Domeniu:
Dezvoltare personală, terapii alternative, aromaterapie, regresii, hipnoză, psihologie.

Job: PR & Executive Assistant

Full time – Remote / Hibrid / Birou

Studii: studiile superioare în domeniul promovării constituie un avantaj.

Salariu atractiv, în funcție de experiență. 

Apreciez dacă ai experiență în promovare în mediul digital, dar nu este o cerință eliminatorie.

Am nevoie să aduc pe încă cineva în echipa mea, o persoană care să mă ajute să pot să îmi scalez business-ul la nivelul la care îmi doresc

De aceea, pentru că nu vreau să îți răpesc din timpul tău valoros, te rog să citești acest mail în continuare, doar dacă crezi că te-ar interesa o astfel de pozitie sau dacă cunoști o persoană căreia i-ai putea recomanda această poziție.

Vei lucra mereu pe proiecte noi, pe campanii speciale ce impactează mulți oameni și care au nevoie să fie transmise eficient, dar și atractiv către oamenii din comunitatea mea.

Vei lucra direct cu mine și vei avea tot suportul meu pentru fiecare sarcină pentru a ajunge împreună la rezultatele dorite.

Află mai multe detalii

1. Află despre mine si evoluția mea

2. Ce tip de OM angajez

3. Alături de cine vei lucra și care este scopul nostru pe termen lung

4. De ce să NU aplici la noi.

1. Află despre mine și evoluția mea

În primul rând am să îți povestesc câteva lucruri despre mine, în așa fel încât să îți faci o idee mai bună dacă îți dorești să facem echipă împreună.

👨‍👩‍👧‍👧 Am doi băieți minunați (14 – 16 ani) și un soț cu care mă bucur de prezența lor în viața noastră; 

💼 Am o experiență de business de peste 30 de ani – am lucrat în companii precum Tuborg, Axxon, etc.. iar apoi, pentru 10 ani am lucrat ca Senior Auditor în Citibank, făcând audit atât în țară cât și în echipe internaționale;

👩‍💼 În 2013 am ieșit din zona corporate și am pornit pe propriile picioare, mergând spere zona de terapii alterative precum aromodiagnoză, hipnoză, regresii;

🧒 În anul 2014 am urmat Cursul Metoda Silva și din dorința ca și copii mei să învețe tehnicile, am ajutat la cearea acestui curs în România și am devenit Instructor Metoda Silva pentru Copii. Sunt aproape 7 ani de când predau acest curs și am învâțat peste 600 de copii cum să-și folosească mintea într-un mod diferit;

👩‍🎓 M-am re-specializat, absolvind facultatea de Psihologie și Stiințele Educației. Datorită dorinței mele de a înțelege mai bine nevoile copiilor, subiectul Lucrarii de Licență a fost – Influența psihologiei pozitive în managementul reuşitei şcolare – Relaţia dintre succesul şcolar şi satisfacția autopercepută de elevii din sistemul de învățământ tradițional comparativ cu sistemul Waldorf.

🏦 Am un business in domeniul terapiilor alternative în care ariile principale sunt:

  • Aromodiagnoză (am creat o metodologie unică și personalizată, prin care mirosind uleiurile esențiale poți afla care sunt ariile provocatoare din viața unei persoane și care sunt uleiurile esentiale care îl pot ajuta pentru armonizarea minte – corp – spirit;
  • Scanarea aurei cu Biopulsar Reflexograf – un aparat care scanează aura și măsoară energia pe fiecare organ în parte și arată gradul de funcționare a centrilor energetici;
  • Regresii la sursa blocajului – în viața curentă sau în vieți anterioare;
  • Hipnoză și reprogramare mentală pozitivă.

👉🏻 Sunt invitată ca speaker la diverse evenimente, conferințe și emisiuni T.V. De asemenea organizez diverse cursuri, programe transformaționale și tabere pentru adulți:

  • Cine sunt EU și ce vreau?
  • Iartă – și mergi liber mai departe!
  • Curs complet de aromoterapie și aromodiagnoză
  • Restart Camp

Produc și moderez Podcastul – Suflet & Har prin care mi-am propus să educ și să arăt că indiferent în ce moment al vieții suntem, dacă ne urmăm visul, dacă suntem conectați cu sufletul nostru si suntem atenți la harurile pe care le avem, în ciuda oricăror provocări putem reuși.

Mai sunt și alte proiecte la care lucrez dar care încă nu sunt lansate și despre care nu doresc să dau încă prea multe detalii.

În tot acest drum am studiat mereu, participând la cele mai bune cursuri atât din țară cât și din afară, pentru a învăța de la cei mai buni specialiști din domeniile care pe mine m-au interesat. 

Domeniile în care m-am specializat sunt destul de puțin cunoscute marelui public și din acest motiv consider că am datoria să transmit și celorlalți din cunoștințele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Ceea ce am făcut până acum poate părea notabil, dar este fdoar o mică parte din ceea ce doresc să realizez în următorii ani, iar asta se poate face doar într-o echipă.

2. Ce îmi doresc de la tine?

Angajez cea mai potrivită persoană care știe, poate și vreapreia cu ușurință o parte din activitățile pe care le fac eu zilnic.

✨ În rolul de PR & Executive Assistant, este necesar să fii ca un fel de mâna mea dreaptă și să mă ajuți prin contribuția ta, alături de alte persoane, să îmi duc misiunea mai departe și să pot conduce compania mai eficient și mai usor.

Rolul acestei persoane va fi printre altele să mă ajute, să pot acorda, în timp ce conduc business-ul, prioritate familiei, sănătății, și vieții personale, în general.

📍 Aș prefera să vii la birou în Bucuresti, de cel puțin 3 ori/saptamană, dar poate fi și un job făcut de la distanță, dacă ești implicat și activ.

Acest JOB este considerat ca fiind BINE făcut, când, după perioada de acomodare și de cunoaștere (2-3 luni):  

👉🏻 Iei initiațivă și anticipezi nevoile business-ului chiar inainte să le exprim;

👉🏻 Nu stai niciodată degeaba sau fără să faci nimic (dacă cumva ar exista astfel de momente), iei initiativa în a face lucruri care să ajute la creșterea business-ului; 

👉🏻 Te asiguri că nu trebuie să repet de N ori același lucru, de ex: dacă am trimis o dată o adresă, o salveazi și știi exact de unde să o iei atunci când am nevoie de acest lucru. Nu facem back and forth pe lucruri pe care le-am discutat deja;

👉🏻Este nevoie de comunicare transparentă și plăcută. Ești politicos/politicoasă, calm, răbdător și constructiv în tot ce faci;

👉🏻 Este necesar să fii extrem de descurcăreț și să găsești întotdeauna resursele necesare, în așa fel încât să duci la bun sfârșit toate sarcinile pe care le ai;

👉🏻 Respecți timpul meu (căci de aceea am nevoie de această persoană) și nu lași lucrurile pe ultima sută de metri (destul le las eu, așa că tocmai de aceea, am nevoie de o persoană care să se asigure că suntem întotdeauna cu toate GATA la timp)

👉🏻 Dacă ai o sarcină de făcut, nu trebuie să fac eu follow-up, să revin eu la acel subiect. Ești singura persoană responsabilă de ducerea la bun sfârșit a acestor taskuri care au fost date.

👉🏻 Ai o atenție la detalii deosebită, astfel încât să nu fie nevoie să revin de multe ori: de ex – să te asiguri că toate sunt aliniate frumos de sus până jos într-un document, nu să le aliniez tot eu sau să facem back and forth de 5 ori legat de aceste detalii.

 👉🏻 Una peste alta, rolul acestei persoane este să mă ajute să am zilele, săptămânile, lunile mai libere și mai ușoare, să se asigure că este responsabilă și complet on top pe ce are de făcut și că nu adaugă taskuri la activitatea mea, deja încărcată. 

👉🏻 Foarte important: caută să se dezvolte CONTINUU, învață, citește, ascultă cărți, cursuri, programe de dezvoltare personală si profesională și creste zilnic, astfel încât să îți poată extinde rolul la job, responsabilitățile și cunoștințele.

Din rolul de PR & Executive Assistant va fi necesar să fii:

🙋🏼‍♀️ Gatekeeper/Filtru – o punte între mine și ceilalți. Mă vei ajuta să pot servi cat mai multă lume, tocmai pentru că eu nu am fizic timp de asta, având exact acest rol de a filtra ce vine către mine.

Rolul meu este sa gândesc strategia companiei, să fiu creativă, să creez cutsuri, programe, tabere, să lucrez cu clienții în sesiuni individuale sau în programele transformaționale, să am timp să învăț, să mă dezvolt, să citesc, să mă documentez, să scriu, ca să pot să îmi servesc comunitatea la nivel de excelență.

Administrativ:

✅ Este nevoie să știi să folosești computerul foarte bine. Folosim mult Google Drive și diverse alte softuri (ușor de învățat). Importantă este dorința continuă de învățare / educare;

✅ Știi să vorbești și să scrii corect atât în română, cât și în engleză (de preferat);

✅ Să poți redacta și trimite cu ușurință emailuri sau oferte către baza de date, din orice soft (momentan folosim Mailerlite);

✅ Dacă sesizezi o greșeală în vreun text (chiar dacă este al meu), să faci modificările necesare (în orice materiale – pe site, în emailuri sau pe social media);

✅ Să postezi zilnic pe toate rețelele de social media – Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, folosind toate instrumentele de promovare – stories, reels, etc…;

✅ Să creezi, urmărești, îmbunătățești campaniile de marketing;

✅ Să urmărești înscrierile le cursuri, webinarii și să te asiguri că toate detaliile sunt bine setate;

Abilități esențiale:

Abilități tehnice:

Este esențial să înveți repede, dacă nu cumva știi deja, să utilizezi următoarele programe și softur:

Business:

✅ Te asiguri că suntem la zi cu proiectele și cu tot ce am eu de livrat și nu avem întârzieri;

✅ Știi să folosești calendarul și alte instrumente avansate de postare programată;

✅ Utilizezi diverse aplicații de tip calendar, to do lists, setezi și altora în calendar diverse întâlniri, taskuri, etc…

✅ Îți notezi întotdeauna când îți transmit ceva;

✅ Faci follow-up cu alții, în așa fel încât se te asiguri că lucrurile sunt duse la bun sfârșit la timp;

✅ Te asiguri că ai înțeles ce ți-am transmis;

3. Alături de cine vei lucra
și care este scopul nostru pe termen lung?

Programul de lucru este de 40h/saptamană însă este flexibil. Am nevoie de disponibilitate din partea ta, așa cum și eu ofer înțelegere când este nevoie.

Suntem o echipă mică, în care fiecare persoană este unică și face ceea ce știe cel mai bine, dar totodată poate prelua din mers activități pe care le fac ceilalți membrii ai echipei, dacă este nevoie.

Dacă ești curios/curioasă, îți place să înveți, să evoluezi permanent și îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță locul tău este în echipa noastră.

De preferat este să vii zilnic la birou, dar programul este flexibil și poți lucra în unele zile de la distanță, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă sau de oriunde ai fi, atât timp cât respecți sarcinile zilnice. În plus, este necesar ca programul tău să poată fi adaptat în funcție de cursurile sau activitățile pe care le desfățor eu.

Deoarece vei lucra direct cu mine este esențial să îți placă să înveți și să evoluezi continuu (vei avea ACCES GRATUIT la absolut toate programele mele, voi beneficia de terapie cu mine, în limita timpului disponibil – crede-mă că asta e priceless, vei cunoaște oameni speciali, etc…)

La fiecare 3 luni, avem o întâlnire în care să analizăm activitatea și să celebrăm reușitele din ultima perioadă și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să atingem rezultatele propuse. 

Ne străduim ca fiecare membru al echipei noastre să lucreze responsabil, independent și asumat.

Dacă cunoști pe cineva potrivit, te rog să ii trimiți acest mail.
Dacă o să angajez acea persoană și a aflat de la tine de acest anunț, vei beneficia de un Voucher în valoare de 1.000 lei pe care il poți folosi la orice terapie sau curs pe care le fac (excepție fac produzele fizice și taberele sau programele pe care le fac împreună cu alți traineri).

4. De ce să nu aplici la noi

Dacă încă citești aceste rânduri, cred că deja ai înțeles că suntem o echipă de oameni care se susțin și se ajută reciproc, în orice situație, cu o mentalitate pozitivă, care ne dorim să transmitem din credințele și cunoașterea noastră mai departe.

Astfel că, te rog să nu aplici dacă:

Am scris toate aceste detalii pentru a înțelege clar care este tipologia de persoană pe care mi-o doresc: descurcăreață, ambițioasă, calmă, și foarte organizată, răbdătoare, care face față situațiilor stresante și uneori sub presiune, cu ușurință și bun simț. Deoarece vei lucra în contact direct cu mine, mi-ar place să ne cunoaștem mai bine.

🍀 Tot ceea ce trebuie să faci dacă îți dorești această poziție este să îmi trimiți la adresa programari@monicadascalu.com, un CV și o scrisoare de intenție în care să scrii care este motivația pentru care dorești să lucrezi cu mine și de ce consideri că ești potrivit/ă pentru acest post.

Pașii selecției sunt :

1. Îmi trimiți email cu CV și scrisoare de intenție;

2. După ce fac selecția CV-urilor,  persoanele selectate vor primi un formular cu un set de întrebări și de lucruri practice (ca test) pe care să le facă;

3. Dacă totul decurge bine în această fază, ne vom cunoaște;

4. Dacă rezonăm și ne dorim în continuare să lucrăm împreună, vom vorbi despre toate beneficiile;


Cu drag,

Monica 🤗

P.S.

🤗 Paragraful pe care îl vei citi este scris de mine, Andreea (ex – asistenta Monicăi). Îți voi împărtăși în câteva cuvinte experiența mea cu ea:

🙇🏻‍♀️ Lucrez cu Monica din 2017 (în vară se fac deja 7 ani). Înainte să lucrez cu Monica eram o fire destul de dezordonată și m-a ajutat să conștientiz mai mult acest aspect și să îl îmbunătățesc.

💛 Monica a reușit să-mi de-a motivația de a lucra cu plăcere și entuziasm, să mă facă să-mi doresc mai mult de la mine și să evoluez constant – (de-a lungul anilor mi-a fost și mamă, și soră și prietenă).

🥰 A fost mentorul meu pe plan profesional dar și personal și a devenit repede pentru mine exemplul feminin, puternic și frumos care m-a motivat să fiu o variantă mai bună a mea cu fiecare zi.

Mi-a oferit suport și înțelegere cu orice am avut nevoie și niciodată nu m-a făcut să mă simt angajata ei/inferioara ei. M-a înțeles și m-a învățat o mulțime de lucruri frumoase atât din domeniul marketingului, a business-ului, cât și din viața de zi cu zi. Mi-a dat ocazia să particip la cursuri și informațiile îmi sunt si acum de un real folos.
A făcut terapie cu mine când am avut nevoie și m-a împins mereu de la spate să învăț și să evoluez.

Călătoria alături de Monica, pot spune că m-a ajutat enorm să mă maturizez, să mă dezvolt și să privesc cu “alți ochi” viața în prezent.

🤩 Task-urile Monicăi sunt foarte plăcute, iar ea este mereu atentă cum vorbește, îți mulțumește și este recunoscătoare pentru orice lucru cu care o ajuți (și rar găsești oameni așa). Pe mine asta m-a ajutat să-mi cresc încrederea în mine și să devin din ce în ce mai bună la lucrurile pe care le aveam de făcut).

😍 Când lucrezi cu Monica munca devine ceva plăcut, ceva ce îți dorești să faci cu drag oricând, iar flexibilitatea programului te ajută să ai timp pentru tine în orice moment al zilei.

❤️ Ea a fost legătura mea cu Metoda Silva unde acum lucrez full time. Sunt recunoascătoare că am cunoscut-o și îi mulțumesc pentru tot suportul.
Am reusit să evoluez frumos cu ajutorul unui om pe care în prezent îl am în suflet cu bucurie și simt că este parte din familia mea.

Ca în orice, există atât plusuri, cât și minusuri.

Există perioade limită, stresante, lacune în comunicare, etc.

Uneori ajungeam la limită cu taskurile sau uitam anumite detalii pe care Monica mi le-a repetat, însă întotdeauna am găsit rezolvare și împreună am găsit soluții.

Am reușit să trecem repede peste momentele de criză, cu profesionalism, dar mai ales, să învățăm din greșeli.

Am avut libertatea să scriu aceste lucruri, așa cum le-am crezut eu de cuvință. Însă am vrut să îți împărtășesc din ce am experimentat eu de când lucrez cu Monica.

Acum sunt mult mai prinsă cu activitățile de la Metoda Silva și nu mai am timpul necesar să lucrez foarte mult pentru Monica, așa că poate că vei fi chiar tu cel/cea care o va ajuta.

Eu voi fi aici și dacă vei avea nevoie de îndrumare, când Monica nu este disponibilă, o să o fac cu drag, în limita timpului meu.

Cu drag!
Andreea

Proiecte by Monica Dascălu

URMĂREȘTE PE YOUTUBE PODCASTUL

Suflet & Har

cu Monica Dascălu

VINO PE FACEBOOK ÎN COMUNITATEA

Suflet & Har

cu Monica Dascălu

Dacă-ți dorești mai multe informații,

Urmărește-mă pe rețelele sociale!