Sper că sărbătorile Pascale ți-au bucurat sufletul și te-au ajutat să te relaxezi.

Deoarece încă suntem susținuți de energia acestor sărbători, dar și de un eveniment unir și rar în care avem în același timp atât Lună Nouă în Berbec cât și Eclipsă de Soare.

Te invit să participi gratuit la Workshop-ul Online de Lună Nouă – parte din Programul Transformațional – Cine sunt EU și ce vreau.

Acest Workshop GRATUIT, este cadoul pe care ți-l ofer ca semn de mulțumire Universului, pentru toată susținerea și ghidarea pe care o primesc în activitatea mea.

Un astfel de eveniment astral este foarte rar – iar ultimul de acest gen a avut loc în anul 2015.

Dar oare de ce să participi la acest workshop?

Dacă ți-ai pus vreodată întrebări precum:

Cine sunt?
Ce caut în această lume?
Care este scopul meu?
De ce am venit pe acest pământ?
De ce am în jurul meu astfel de oameni?
De ce ajung în astfel de situații?

Dacă ai simțit vreodată că suntem mai mult decât acest corp și ai vrea să afli ce este dincolo de el, atunci cu siguranță a venit momentul să ai o astfel de experiență.

În această întâlnire online vom face exerciții practice, voi răspunde întrebărilor tale și vom călători prin timp și spațiu, într-o stare de relaxare fizică și mentală, cu scopul de a îmbunătăți modul în care te manifești sau trăiești viața curentă.

De asemenea vei învăța cum poți să-ți programezi viața, ajutat de energiile astrale, astfel încât să creezi realitatea pe care ți-o dorești.

În general, oamenii au diverse motive pentru care își doresc să participe la un astfel de eveniment. Unii o fac din curiozitate iar alții trec prin diverse provocări ale vieții și caută rezolvare pentru ele.

Iată mai jos câteva motive pentru care ți-ai dori să participi la acest Workshop:

Oricare dintre aceste motive, sau poate altele, sau poate doar curiozitatea, te pot aduce la acest Workshop.

Când și unde are loc Workshop-ul Gratuit?

>>> Miercuri 19.04.2023

>>> Ora 19:00 (ora României)

>>> ONLINE, prin intermediul aplicației ZOOM

Eu îți ofer acest Workshop în mod GRATUIT.

Te rog să fii și tu generos și să oferi aceste informații altor colegi sau prieteni care sunt interesați de evoluția lor și crezi că și-ar dori să experimenteze un astfel de proces.