Cursul Metoda Silva pentru Copii

Un program accelerat, de 2 zile, în care copilul tău învață să se relaxeze și să pună în practică 20 de tehnici cu ajutorul cărora va scoate la suprafață GENIUL din interiorul lui.

Curs intensiv – în sală – București
09 – 10.12.2023

Sub egida „Silva Method International” Diploma de participare și Certificatul cu număr unic de înregistrare îi vor permite copilului tău să repete cursul pentru o sumă modică oriunde în lume.
 
Conține tehnici experimentate de peste 50 de ani la nivel internațional.
 
Prin exerciții și jocuri de antrenament mental, copilul tău va învăța să-și folosească mintea diferit, astfel încât să scoată la suprafață genialitatea din interiotul lui, care să îl ajute în crearea și dezvoltarea viitorului lui. 
 
Acest curs se adresează copiilor între 7 și 14 ani și este structurat pe o metodologie creată special pentru copii, bazată pe relaxare, interacțiune și joc6

Fă o schimbare reală în viața copilului tău!

Imaginează-ți cum va fi copilul tău când va învăța:

Ce învață copilul tău la
Cursul Metoda Silva pentru Copii?

Dezvoltarea-capacitatilor-mentale-600x503

Tehnici de dezvoltare a capacităților mentale

Sunt 20 de tehnici pe care copilul tău le va învăța, le va folosi și le va repeta în cele două zile de curs, astfel încât va ști să le aplice imediat.
Este primul pas pe care el îl va face în dezvoltarea capacităților lui mentale, folosind controlul stresului pentru a obține rezulatele dorite.

Tehnici de relaxare a minții

La Cursul Metoda Silva pentru Copii, îl voi învăța pe copilul tău tehnici bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice, care au fost folosite la nivel internațional de peste 50 de ani.

Învățând să folosească frecvenţa alpha a creierului, copilul tău va avea acces la un potenţial sporit al minţii sale, prin care va obţine rezultate şi schimbări rapide, profunde şi de durată.

Copilul tău va învăța cum să-și folosească diferit mintea și gândurile, astfel încât acestea să lucreze pentru el şi nu împotriva lui.

Relaxarea-mintii-600x503
Copii-stresati-600x503

Tehnici de învățare și redare a informațiilor învățate în condiții de stres

Sunt 20 de tehnici pe care copilul tău le va învăța, le va folosi și le va repeta în cele două zile de curs, astfel încât va ști să le aplice imediat.
Este primul pas pe care el îl va face în dezvoltarea capacităților lui mentale, folosind controlul stresului pentru a obține rezulatele dorite.

Care sunt tehnicile pe care copilul tău le învață la
Cursul Metoda Silva pentru Copii?

Tehnica de relaxare în 3 pași

Copilul tău învață în 3 pași simpli, cum să se relaxeze și să ajungă în starea alpha.

Curățenia mentală și frazele benefice

Copilul tău învață cum să facă curat în propriile gânduri și cum să folosească frazele benefice în avanajul lui.

Ecranul mental

Copilul tău învață în cum să-și folosească mintea într-un mod diferit pentru a proiecta lucruri, pe ecranul lui mental, pe care are nevoie să le rețină cu ușurință.

Oglinda minții

Această tehnică are peste 50 de ani vechime. Acum este cunoscută ca „Legea Atracţiei”. Cu această tehnică copilul tău învață să materializeze orice își propune pentru că orice problemă are acum o soluţie!

Cheile de memorie

Un instrument inedit pentru antrenament mental și pentru mărirea capacității de memorare într-un timp foarte scurt.

Controlul obiceiurilor

Dacă își roade unghiile sau poate că mănâncă prea multe dulciuri, cu această tehnică, copilul tău are metoda prin care să renunțe la obiceiurile nebenefice. Rezultatele sunt profunde şi de durată.

 

Dușul energetic

Frecvent copiii se simt obosiți atunci când învață. Aplicând această tehnică, copilul tău are o modalitate prin care să se energizeze și să-și revină rapid într-o stare mai bună.

Energia vindecătoare

Energia este pretutindeni. Prin această tehnică, copilul tău învață cum să o folosească pentru a înlătura durerile lui sau ale altor ființe dragi, într-un mod rapid.

 

Controlul stresului

Când au mult de învățat, au teste, teze sau examene, copiii devin foarte stresați, plictisiți și le scade randamentul. Cu această tehnică, copilul tău va trece cu ușurință prin astfel de momente.

 

Controlul stării

Copiii au diverse stări și emoții. Prin această tehnică, copilul tău învață cum să devină conștient de stările și emoțiile lui și cum să le contoleze.

 

Controlul viselor

Copilul tău învață cum să descifreze visele și să le folosească în favoarea lui pentru a obține rezolvarea unor situații problemă.

Controlul viselor urâte

Când copilul tău are coșmaruri sau alte vise urâte, acest instrument îl va ajuta să scape de ele și să doarmă liniștit.

Mesajul secret

Când copilul tău nu se înțelege cu tine sau cu colegii de școală, are un instrument rapid cu care să ajungă în starea de bine.

Controlul durerii

Când copilul tău are o durere care se amplifică (ex.: dureri de cap, de dinți sau de stomac), cu această tehnică va ști cum să diminueze durerea și chiar să o înlăture.

Tehnica paharului cu apă

Când vrea să ia o decizie importantă, copilul tău va descoperi cu această tehnică, care este varianta cea mai bună şi ce decizie să ia fără a greşi.

Controlul trezirii

Somnul este o necesitate a corpului uman. Copilul tău va învăța care sunt fazele somnului și cum să procedeze ca să se trezească singur și odihnit.

Controlul somnului

Din cauza stresului dar și a multiplilor factori care produc agitație (ex. telefon, laptop, televizor, tabletă), copiii se culcă din ce în ce mai târziu și dorm neliniștiți. Acest instrument îl ajută pe copilul tău să adoarmă rapid.

Puncte de reper subiective

Cu această tehnică, copilul tău va trece dincolo de limitele spaţiului şi ale timpului înţelegând diferit micro şi macrocosmosul.

Laboratorul

O tehnică simplă şi eficientă prin care copilul tău atinge starea de genialitate, astfel încât, în situaţii limită, să găsească rapid soluţii, eliminând astfel stresul.

Tehnica celor 3 degete

Când copilul este în situații limită, la școală sau în viața de fiecare zi, cu această tehnică simplă dar eficientă va găsi soluții rapid, eliminând stresul.

Acum îi poți oferi copilului tău cel mai frumos cadou:
un viitor extraordinar, creat chiar de el, cu puterea minții lui!

Sunt multe alte beneficii pe care copilul tău le are prin participarea la Cursul Metoda Silva pentru Copii. Iată mai jos doar câteva dintre ele:

POVEȘTI REALE DE SUCCES ÎMPĂRTĂȘITE DE PĂRINȚI

FEEDBACK-URILE COPIILOR

Monica Dascălu

Trainer Metoda Silva pentru Copii

În anul 1944, José Silva a creat tehnicile Metoda Silva special pentru cei 10 copii ai săi, din dorința ca ei să învețe mai bine la școală. Aceste tehnici au fost îmbunătățite și extinse în alte sfere de interes din viața de zi cu zi și predate adulților din toată lumea, de atunci și până în zilelel noastre.

În anul 2014 am urmat Cursul Metoda Silva cu Rajko Kuzmanovic, Fondatorul Metoda Silva în România și mă gândeam ce minunat ar fi ca și cei doi băieți ai mei să poată învăța aceste tehnici. Doar că acest curs nu era predat în România. Ba mai mult, chiar și la nivel internațional, era un curs predat ocazional, doar în câteva țări.

Cum am lucrat într-o multinațională și la partea tehnică mă pricepeam de minune, m-am oferit să îi ajut cu metodologia astfel încât ei să formeze traineri care să predea acest curs copiilor mei. Nu știam la acel moment că voi ajunge eu să învăț alți copii.

În septembrie 2017 am predat primul curs Metoda Silva pentru Copii și de atunci am învățat peste 550 de copii cum să-și folosească mintea într-un mod diferit.

M-aș bucura să pot să îi ofer și copilul tău oportunitatea de a-și folosi mai mult din capacitățile sale mentale și cerebrale.

Când și unde are loc
Cursul Metoda Silva pentru Copii

Cursul Metoda Silva pentru Copii se desfășoară în perioada: 09 - 10.12.2023

Program:
📅 >>> Sâmbătă 09.10.2023
🕧 >>> Între 9:30 – 18.30

📅 >>> Duminică 10.12.2023
🕘 >>> Între 9:30 – 17.30

🧋 🍎 🥗 >>> Apa, fructele și prânzul sunt incluse în prețul cursului, pentru ambele zile;

🕘 >>> Pauza de prânz: 13.00 – 14.30 

🏦 Locul desfășurării:
>>> București.
>>> Locația exactă va fi anunțată  participanților

Bonus:

Group Coaching pentru părinți și copii 

În data de 14.12.2023, la ora 19.00, mă voi întâlni Live, online, cu tine, părinte dornic să-ți ajuți și să-ți susții copilul, dar și cu copilul tău, pentru a răspunde tuturor întrebărilor ce vor apărea cu siguranță în urma acestui curs

Ce primește copilul tău la
Cursul Metoda Silva pentru Copii?

Apariții media

Urmărește mai multe informații despre Cursul Metoda Silva pentru Copii

Investiția pe care o faci în viața copilului tău!