Curs
Complet de
Aromarterapie

Învață cum să folosești uleiurile esențiale pentru starea ta de bine.

uleiuri-esentiale-banner-generic

Cursul Complet de Aromaterapieeste conceput astfel încât să te învețe modul corect și complet de folosire a uleiurilor esențiale, de la noțiunile de bază, până la noțiuni avansate, specifice unui profesionist. 

Poți urma doar primul modul – pentru a folosi aromaterapia pentru tine, familia ta sau pentru prietenii tăi sau poți alege să urmezi toate modulele pentru a deveni un profesionist în acest domeniu.


La Cursul de Aromaterapie:
🌱 înveți cum să folosești uleiurile esențiale în siguranță;

🌱 îți formezi o bază solidă pentru utilizarea uleiurilor esențiale;

🌱 îți oferim tot ceea ce trebuie să știi pentru a începe să folosești uleiurile esențiale, astfel încât la finalul cursului să poți pune în practică cunoștințele acumulate.

Cui se adresează
Cursul Complet de Aromaterapie?

Cursul Complet de Aromaterapie este destinat tuturor celor care doresc să folosească cunoștințele despre aromoterapie în practica lor terapeutică sau în viața de zi cu zi.

Este recomandat celor care sunt interesați de utilizarea aromaterapiei în scopuri personale, dar și personalului calificat precum: personal medical, terapeuți, cosmeticiene, maseuri, bio-energo-terapeuți, etc. care vor să înceapă să folosească uleiurile esențiale în siguranță.

Vrei să înveți cum să ai grijă de tine,
de familia și de prietenii tăi?

Îți oferim tot suportul și susținerea în procesul de învățare – suntem alături de fiecare cursant și avem răbdarea necesară pentru ca fiecare să înțeleagă și să aplice noțiunile predate. 

Vrei să înveți în condiții excelente și la standarde excepționale?

Cursul de aromaterapie este foarte bine structurat, având la bază tehnici de predare preluate din Europa și din Statele Unite ale Americii, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai noi informații din domeniu.

Vrei să primești informație de calitate?

Trainerul cursului de aromaterapie are o vastă experiență în procesul de predare nonformală și îți oferă informații teoretice și practice la cele mai ridicate standarde.

Vrei să știi care sunt beneficiile uleiurilor esențiale asupra sănătății?

Îți oferim cele mai înalte standarde de training, astfel încât tu să te simți bine și să acumulezi rapid și eficient noile cunoștințe teoretice cât și practice despre aromaterapie.

Fă cunoștință cu trainerul cursului


MONICA DASCĂLU - SPECIALIST ÎN AROMATERAPIE ȘI TERAPII COMPLEMENTARE

Sunt antrepenor, trainer și specialist în domeniul terapiilor complementare de peste 8 ani. Îmi place să cunoasc și să ajut OMUL în toată diversitatea lui și mi-ar face plăcere să-ți ofer și ție din cunoștințele mele.

De peste 25 de ani lucrez cu mii de oameni și am expertiză în: 

  • Aromaterapie;

  • Evaluare Holostică (Aromadiagnoză și Scanarea aurei cu Biopulsar Reflexograph);
  • Terapie prin regresie hipnotică, la sursa blocajului sau într-un moment resursă,  în vieți anterioare sau în viața aceasta – în copilărie, în intrauterin, cât și în viața dintre vieți;
  • Hipnoterapie și reprogramare mentală pozitivă; 
  • Trainer Metoda Silva pentru Copii;
  • Fondator Asociația Profesioniștilor din Domeniul Frumuseții și Sănătății

  • Fondator BMD Academy și BMD Lifestyle.ro
  • Co-fondator Restart Camp

Ce pierzi dacă nu participi la
Cursul Complet de Aromaterapie?

Pentru cine este
Cursul Complet de Aromaterapie?

Acest curs este pentru tine dacă vrei să înveți cum să folosești uleiurile esențiale, dacă îți dorești să-ți îmbunătățești viața, să te încarci cu vibrația tămăduitoare a uleiurilor esențiale și vrei să știi mai multe pentru tine, familia ta sau pentru clienții tăi despre:

După cum ai observat, este vorba despre informații concrete, pe care le poți aplica imediat, pentru a îmbunătăți calitatea vieții tale, a celor dragi ție sau a oamenilor din jurul tău.

Care este motivul pentru care să participi la
Cursul Complet de Aromaterapie?

Am observat în jurul meu din ce în ce mai mulți oameni bolnavi, care nu reușesc să se trateze cu ajutorul medicinei alopate…. Am văzut că sunt oameni care se simt foarte rău și cu toate acestea, cand își fac analizele, majoritatea se încadrează în parametrii normali…. Văd din ce în ce mai mulți oameni care nu-și mai găsesc liniștea interioară, care sunt foarte stresați, care sunt în permanență obosiți – o oboseală cronică care-i sleiește de puteri….

Dacă și tu ești în una din situațiile de mai sus sau dacă ai pacienți sau persoane dragi care trec prin astfel de situații, consider că a venit momentul când poți afla cum să utilizezi „medicamentele” naturii, folosind „sufletul plantelor” – uleiurile esențiale.

Subiecte abordate

Modulul 4 - Aromaterapie avansată

Aromadiagnoza - Modalități Personalizate de Folosire a Uleiurilor Esențiale

Ce primești când participi la
Cursul Complet de Aromaterapie?

Investește în tine!