Iartă... și mergi liber mai departe!

Descoperă cum te poți elibera de povara energetică și emoțională pe care o cari, prin IERTARE.

Program Transformațional Experiențial de 7 săptămâni

0 zile 00 ore 00 min 00 Sec

Trăim vremuri diferite!

Observăm cum lumea din jurul nostru se schimbă și nu suntem încă în stare să spunem în ce direcție o ia. Observăm cum relațiile interumane nu mai sunt ceea ce au fost odată și parcă avem nevoie de o nouă direcție.

Consider că cea mai utilă direcție este cea către tine, către interiorul tău, către sufletul tău.

Tot mai mulți oameni se trezesc și își pun întrebări existențiale.
Tot mai mulți oameni caută răspunsuri dincolo de acest plan fizic în care trăim.
Tot mai mulți oameni se conectează cu nevoile propriului suflet și caută motivul pentru care au ales această întrupare.

Când nu curgi liber cu viața în prezent, asta poate arăta că ai rămas agățat(ă) de un moment din trecut. Poate fi un regret, o tristețe, o rană, o frică, o formă de vină sau de furie, pot fi resentimente iar uneori poate fi chiar dorința de răzbunare.

Fiecare dintre aceste stări provine dintr-un spațiu de neiertare, un refuz de a da drumul și de a veni în momentul prezent.

La nivel de suflet, nevoia cea mai profundă este de inter-relaționare, de comunicare, de iubire profundă. Nici una dintre aceste nevoi NU poate fi împlinită real dacă nu există IERTARE!

Suntem aici pentru evoluția sufletului nostru, iar iertarea este un proces prin care sufletul înțelege și acceptă provocările pe care și-a asumat să le învețe în această viață.

Știu că dacă ești aici și citești aceste rânduri,
sunt șanse foarte mari să simți această chemare de eliberare.
Și mai știu ceva…

Îți dorești să-l/o poți ierta, dar nu știi cum încă!!!
În secret cumva, nu-ți place această tensiune dintre voi,
dar nu știi care sunt pașii către o relație echilibrată.
Și parcă te simți mereu provocat/ă.

IERTAREA este un proces puternic de creștere spirituală

Deoarece îmi doresc să mulțumesc tuturor celor care-mi urmăresc activitatea pentru toată implicarea, am decis ca PRIMUL MODUL al acestui program să-l ofer GRATUIT!

Dacă ești curios să descoperi acest proces, te invit să urmărești înregistrarea primului modul. Apasă link-ul:

Ce îți oferă programul

IARTĂ ...și mergi liber mai departe!

7 sesiuni LIVE ONLINE

Ne vedem 1 dată pe săptămână, LIVE, prin intermediul aplicației Zoom, timp de 7 săptămâni.

Exerciții de conștientizare

Vom face împreună exerciții de conștientizare pentru a trece cu ușurință prin acest proces de iertare.

Grup de susținere

Beneficiezi de asemenea de un grup închis pe WhatsApp în care cei implicați în acest program pot împartăși experiența lor.

Q& A la fiecare întâlnire live

Sesiuni de întrebări și răspunsuri la fiecare întâlnire online, pentru a avea susținerea necesară în procesul de iertare.

 

7 săptămâni de introspecție

Vei primi prin email, materiale utile și formulare de introspecție pe care să le folosești acasă, pentru a te conecta tu cu tine și la care te poți întoarce oricând ai nevoie.

 

Întălniri înregistrate

Nu poți fi alături de noi la una dintre întâlnirile live, sau dorești să reasculți informațiile prețioase pe care ți le ofer? Ai acces timp de 10 zile la înregistrările întâlnirilor online. 

 

IERTAREA este o cale de a VINDECA TRECUTUL, PREZENTUL și VIITORUL!

Puține subiecte au fost supuse la atât de multă dezinformare, precum subiectul iertării.
Dacă ai fost rănit profund și intim de o altă persoană, atunci este posibil ca ceea ce ai citit sau ai auzit despre iertare, să ți se pară ineficient, banal, nerealist sau poate chiar jignitor.

Mulți dintre noi am învățat lecții greșite despre iertare care uneori ne au făcut să ne simțim chiar și mai rău. Așteptările celorlalți pentru ca tu să îi ierți rapid, nu au făcut decât să adauge o stare și mai mare de tensiune și disconfort.

Iertarea este un proces personal, foarte intim, în care este necesar să lucrezi tu, cu tine, cu tiparele tale limitative și cu fricile sau blocajele care nu-ți permit să mergi mai departe și să trăiești în armonie aici și acum.

Prin acest program ONLINE de iertare, vei explora:

Dacă tot ceea ce ai folosit până acum în procesul iertării nu a funcționat, este pentru că nu ai înțeles exact ce este Iertarea.

Ce îți aduce programul

IARTĂ ...și mergi liber mai departe!

În acest program benefic și necesar, vei experimenta și vei învăța pas cu pas iertarea, prin noțiuni și exerciții practice. Vei dizolva resentimente pentru a ajunge să experimentezi cea mai înaltă și cea mai frumoasă formă de iubire, care este IERTAREA. Astfel, vei ajunge să:

Când și unde se desfășoară programul

IARTĂ ...și mergi liber mai departe!

Program LIVE, ONLINE ce se desfășoară în fiecare zi de joi, de la ora 19:00, pe parcursul a 7 săptămâni, prin intermediul aplicației Zoom, astfel:

Modulul 1: 25.11.2021 – GRATUIT
Modulul 2: 02.12.2021

Modulul 3: 09.12.2021

Modulul 4: 16.12.2021

Modulul 5: 23.12.2021

Modulul 6: 30.12.2021

Modulul 7: 06.01.2022

+ 1 BONUS SURPRIZĂ 
Durata fiecărei întâlniri este de 2 ore.

Vizionează chiar acum

Modulul I

Investește
în starea ta de bine!

Știu cât de valoroase sunt informațiile pe care le ofer și îmi doresc ca aceste informații să fie cât mai accesibile, drept pentru care mi-am propus să fac acest Program Transformațional, și să ți-l ofer cu o reducere de 80% dacă vii singur și chiar mai mult, dacă vii însoțit de o persoană dragă ție.

Early bird

1 PERSOANĂ

VALOAREA PROGRAMULUI

4620 LEI

Înscrie-te din timp și beneficiezi de
3.667 lei reducere din prețul standard!
TU PLĂTEȘTI DOAR

924 LEI

Preț valabil până la 01.12.2021

în limita locurilor disponibile

Early bird

2 PERSOANE

VALOAREA PROGRAMULUI

9240 LEI

Înscrie-te din timp și beneficiezi de
7542 lei reducere din prețul standard!

TU PLĂTEȘTI DOAR

1698 LEI

Preț valabil până la 01.12.2021

în limita locurilor disponibile

Repetare

1 PERSOANĂ

VALOAREA PROGRAMULUI

4620 LEI

Înscrie-te din timp și beneficiezi de
3.667 lei reducere din prețul standard!
TU PLĂTEȘTI DOAR

250 LEI

Preț valabil până la 01.12.2021

în limita locurilor disponibile

Prețul SPECIAL este valabil doar până Miercuri 01.12.2021

0 zile 00 ore 00 min 00 Sec

GARANȚIE 100%

Înscrie-te la program transformațional fără nici un risc!

Având în vedere că am încredere în acest program transformațional și deoarece sunt prezentate informații concrete, bazate pe experiența mea directă în lucrul cu clienții îți ofer o garanție de satisfacție.

Dacă după Modulul 1 al programului transformațional, consideri că informația pe care ai primit-o nu este folositoare pentru tine, îți returnez taxa fără condiții suplimentare.
O să te întreb doar două lucruri: ce nu ți-a plăcut și ce pot îmbunătăți?

Am rafinat tehnicile de predare și metodele cuprinse în acest program transformațional sunt originale, pornind de la experiența mea ca trainer și specialist în terapii complementare.

Am conceput modele simple de învățare, astfel încât noțiunile teoretice cât și cele practice să poată fi aplicate imediat.

Practic investești fără nici un risc!
Numele meu este...

Monica Dascalu

Am pornit în propriul procesul de iertare acum mulți ani în urmă. Apoi am creat workshop-ul Iertarea calea regăsirii echilibrului interior, pe care l-am ținut timp de 6 ani, cu rezultate excelente.

Lucrez cu clienții în sesiuni individuale de iertare și descopăr mereu noi tehnici și modalități de iertare. Iar acum am creat un nou concept, un program de 7 săptămâni, în care să-ți ofer instrumente practice cu care să poți merge mai departe. Suntem la a 2-a ediție online, iar feedback-urile participanților de la prima ediție au fost excelente.

Fiind  specialist în domeniul terapiilor complementare am experiența necesară astfel încăt să te ajut și pe tine, să pășești pe tărâmul iertării și să faci pace cu tine și cu ceilalți.

Te voi ajuta să experimentezi bucuria de a te cunoaște cu adevărat pe tine însuți/însăți și să valorifici puterea infinită a minții tale subconștiente, pentru a aduce o schimbare pozitivă și durabilă în viața ta!

Ce spun alții despre Programul Transformațional

IARTĂ ...și mergi liber mai departe!

"
Alisia - UK

 

"
Mihaela Ene

Antreprenor

Am aflat lucruri noi despre mine. M-am regăsit în multe dintre exemplele celorlalți. Am aplicat concret cateva tehnici cu rezultate imediate. Programul Transformațional Iartă și mergi liber mai departe a fost peste așteptările mele.

"
Lăcrimioara Olah

Avocat


Chiar dacă Programul Transformațional Iartă și mergi liber mai departe a fost online, informația transmisă în direct participanților la curs s-a simțit și la nivel energetic.

"
Laura Opriș

New York

Mi-a plăcut enorm Programul Transformațional, toate informațiile și meditațiile primite, energia minunată a Monicăi și interacțiunea cu celelalte participante care încă continuă și după finalizarea cursului.

 
"
Mihaela Ene

Antreprenor

Am aflat lucruri noi despre mine. M-am regăsit în multe dintre exemplele celorlalți. Am aplicat concret cateva tehnici cu rezultate imediate. Programul Transformațional Iartă și mergi liber mai departe a fost peste așteptările mele.

"
Nicoleta Brătescu

 

Programul Transformațional Iartă și mergi liber mai departe a fost peste așteptările mele. Mi-a plăcut seriozitatea și implicarea Monicăi.

 

De ce să participi LIVE la programul

IARTĂ ...și mergi liber mai departe!

Poți face acest program din intimitatea casei tale.

Poți participa la acest program chiar și dacă ești de pe un alt continent sau ești mai timid(ă) și consideri că nu ai vrea să împărtășești povestea ta cu ceilalți.

Au fost și seria trecută câteva persoane care nu au participat la întâlnirile online, dar, din experiența participanților, discuțiile care apar în întâlnirile online, exercițiile care se fac în grupele de lucru, au adus cele mai mari conștientizări și cele mai utile lecții, pentru a da cu ușurință drumul blocajelor ce încă te țin captiv în neiertare.
În plus înțelegi că nu ești singurul / singura care trece printr-un astfel de proces și poți avea susținerea grupului, a persoanelor care participă și au același obiectiv ca tine.

Alte detalii importante

**REZERVAREA ESTE CONFIRMATĂ DUPĂ ACHITAREA TAXEI.

ATENȚIE! Acest program transformațional NU ESTE INDICAT persoanelor cu tulburări de personalitate sau cu afecțiuni psihice.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice provocări apar în astfel de situații.

Ora de finalizare și timpul pentru pauze în cadrul programului transformațional IARTĂ… și mergi liber mai departe,  sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material și să răspundă întrebărilor. De aceea, îți recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcție de dinamica grupului.

Programul "IARTĂ... și mergi liber mai departe!" se desfășoară doar de două ori pe an!

Nu rata ocazia să trăiești mai echilibrat acum!

Pentru informații suplimentare ne poți contacta
pe e-mail la: office@monicadascalu.com

Dacă ai alte nelămuriri poți suna la: 0732 - 656 - 939

\