Terapie prin Regresie Hipnotică

Mă bucur că sunteți interesat de Terapia prin Regresie Hipnotică.

Așa cum am stabilit telefonic, pentru a beneficia de rezervarea programării făcute, vă rog să alegeți una din variantele de plată de mai jos.  

Este important să știți, înainte de a plăti, că sumele plătite NU se restituie în cazul în care nu ajungeți la programare.

În cazul în care intervine ceva neprevăzut și nu puteți veni la programare din motive obiective și documentate în scris cu minim 24 de ore înainte de programare, veți avea posibilitatea să facem o reprogramare, la o dată ulterioară, stabilită de comun acord, în funcție de programul disponibil, timp de un an de zile de la data plății.

Dacă nici la a doua programare, nu reușiți să ajungeți, programarea va fi considerata ca fiind realizată (nu veți mai putea face o altă reprogramare).

Situații excepționale

În cazuri excepționale, în care se solicită returnarea banilor, aceasta se va face, reținându-se cheltuielile operaționale în valoare de 10% din suma achitată de cumpărător. Orice astfel de solicitare, este supusă unei analize și are termen de soluționare de 30 de zile de la primirea în scris a acesteia. Aceasta poate fi făcută cu minim 7 zile calendaristice, înainte de data programării

Condiții de modificare ale programării

Programarea poate fi amânată sau reprogramată de terapeut, de comun acord cu clientul, la o dată ulterioară, fără penalități pentru terapeut, în cazul în care condițiile legale sau starea de sănătate a terapeutului, nu permit organizarea sesiunii de terapie.

Apasă pe link dacă îți dorești să aflii mai multe detalii despre Terapia prin Regresie Hipnotică.