DESCOPERĂ DRUMUL TĂU INTERIOR CU RAJKO KUZMANOVIC | SUFLET & HAR CU MONICA DASCĂLU | PODCAST #005

Continuăm incursiunea noastră fascinantă în universul minții umane alături de Rajko Kuzmanović, fondatorul Metodei Silva în România, antreprenor, speaker motivațional și instructor.

Rajko a adus Metoda Silva în țară noastră în 1994, dedicându-se de atunci rolului de Director și Instructor Certificat al programului. Pe parcursul carierei sale, a acumulat o vastă experiență, dezvoltând o pasiune contagioasă pentru împuternicirea oamenilor, ca aceștia să își atingă potențialul.

Alături de Rajko, vom explora tainele Metodei Silva, vom descoperi cum ne putem conecta cu noi înșine și vom afla cum să cultivăm o viață mai armonioasă și mai împlinită. Rajko ne împărtășește din propria sa experiență cu Metoda Silva, dezvăluindu-ne cum l-a ajutat aceasta să depășească obstacole, să își atingă obiectivele și să se bucure de o stare de bine generală.

Aflam despre principiile fundamentale ale metodei, despre beneficiile sale concrete și despre cum o putem aplica în viața de zi cu zi.

Acest episod este o invitație la introspecție și la transformare. Este o ocazie unică de a descoperi tainele minții tale și de a învăța cum să îți folosești potențialul la maximum.

Ascultă acest episod și lasă-te inspirat de povestea lui Rajko Kuzmanović!

Descoperă cum poți folosi Metoda Silva pentru a îți crea o viață mai fericită, mai împlinită și mai semnificativă.

TIMESTAMPS

00:00 Să ne cunoaștem

03:28 Ce este metoda Silva?

07:00 Manifestarea dragostei la copii

11:30 Misiunea sufletului

19:00 Cum ne da corpul semnale ca nu suntem pe drumul cel bun

30:33 Cum sa ne intoarcem pe drumul nostru

36:20 Metoda Silva pentru copii

41:01 Continuitatatea sufletului

47:29 Copiii, extensia parintilor

Rajko Kuzmanović

Mai multe despre Rajko Kuzmanović găsești pe site:

🌐https://rajkokuzmanovic.ro/

🎬 YOUTUBE:    / @rajkokuzmanovicofficial  

Monica Dascălu

Monica Dascălu este psiholog și are o experiență de 10 ani ca trainer și terapeut holistic. A lucrat cu mii de oameni în ultimii 30 de ani. Din acest motiv îi place să cunoască și să ajute OMUL în toată diversitatea lui. Din anul 2013 a ales să aducă pasiunea pentru natură și om la un nivel de excelență. 

======================================= 

☑ Apasă like/share la acest video pentru a îmi susține activitatea 🙏