OMUL CARE SCHIMBĂ VIEȚI - LUCIAN NEGOIȚĂ | SUFLET & HAR CU MONICA DASCĂLU | PODSCAST #001

Un #podcast de la suflet la suflet, cu Lucian Negoiță, omul care schimbă vieți!
Înainte de ai ajuta pe alții să se schimbe, el a trecut prin abisurile durerii.
La 19 ani, când visa să devină aviator, Lucian a avut un accident care i-a frânt aripile… Un accident care l-a dus în abisurile durerii…
Urmărește podcast-ul pentru a afla cum a reușit să se ridice, cum a găsit puterea să meargă mai departe și cum, din pilot de avione, a devenit câțiva ani mai târziu, un pilot de suflete.

Lucian Negoiță

Lucian Negoiță este doctor în științele Educației, lector universitar la Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și Spiru Haret din București, formator și supervizor al Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală. 

Fiecare om, își găsește atunci când este pregătit, un mentor, iar mentorul meu în psihologie a fost și încă este Lucian. Am participat la toate cursurile lui pentru că am rezonat cu modul în care predă, dar mai ales m-a inspirat puterea lui de a curge prin viață. 

Lucian este psihoterapeut principal, formator și supervizor în psihoterapii cognitiv-comportamentale, iar când am auzit că a învățat hipnoza în casa lui Milton Erixon, m-a cucerit pe loc. În ciuda handicapului locomotor, Lucian nu a stat pe loc, ci a circulat prin toată lumea pentru a învăța și a se specializa. Are formări în hipnoză clinică și hipnoză ericksoniană, psihoterapie sistemică pentru cuplu și familie, psihoterapie strategică, orientată pe soluții și psihoterapia schemelor cognitive. 

Este fondatorul EMOTION CENTER – clinică de psihoterapie și dezvoltare personală.

Mai multe despre Lucian găsești pe site:

🌐 www.luciannegoita.ro

Monica Dascălu

Monica Dascălu este psiholog și are o experiență de 10 ani ca trainer și terapeut holistic. A lucrat cu mii de oameni în ultimii 30 de ani. Din acest motiv îi place să cunoască și să ajute OMUL în toată diversitatea lui. Din anul 2013 a ales să aducă pasiunea pentru natură și om la un nivel de excelență. 

======================================= 

☑ Apasă like/share la acest video pentru a îmi susține activitatea 🙏