SUFLETUL CARE TRANSFORMĂ CHIPURI - MIRELA VESCAN | SUFLET & HAR CU MONICA DASCĂLU | PODCAST #002

Mirela Vescan – Sufletul care transformă chipuri Mirela

Vescan este machior sau cum se spune acum, Make-up Artist. Unul dintre primii din România. Ea consideră că atunci când machiezi, ești implicat cu totul: cu mintea, cu corpul, cu sufletul. Probabil că din acest motiv ne-am și apropiat atât de mult, pentru că de multe ori am comunicat cu Mirela de la suflet la suflet.

Urmărește podcast-ul pentru a afla:

💎 cum a devenit Mirela Vescan – Make-up Artist

💎 ce altceva și-ar fi dorit să ajungă dacă nu alegea acest drum,

💎 detalii despre partea necunoscută din lumea modei.

Mirela Vescan

Mirela Vescan are peste 30 de ani de experiență și este absolventă a Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative, Licentă în Comunicare si Relații Publice – Publicitate și Reclamă. 

Mirela este unul dintre cei mai bine cotați Make-up Artiști din Romania, fiind cunoscută pentru expertiza și creativitatea sa.

 A înființat Mirela Vescan Make-up Academy unde oferă diverse cursuri, printre care: #machiaj de bază, #cursuri expres, #auto-machiaj și #machiaj avansat. Cu un portofoliu impresionant, Mirela apreciază individualitatea și autenticitatea, urmărind să scoată în evidență frumusețea naturală a fiecărui chip. 

Mai multe despre Mirela Vescan găsești pe site: 

🌐 www.mirelavescan.ro

Monica Dascălu

Monica Dascălu este psiholog și are o experiență de 10 ani ca trainer și terapeut holistic. A lucrat cu mii de oameni în ultimii 30 de ani. Din acest motiv îi place să cunoască și să ajute OMUL în toată diversitatea lui. Din anul 2013 a ales să aducă pasiunea pentru natură și om la un nivel de excelență. 

======================================= 

☑ Apasă like/share la acest video pentru a îmi susține activitatea 🙏