Misterele Numerologiei cu Andra Dudea | SUFLET & HAR CU MONICA DASCĂLU | PODCAST #007

În acest episod fascinant al podcastului nostru, explorăm călătoria extraordinară a Andrei Dudea, de la chef raw vegan la tărâmurile misticismului și ale numerologiei. Descoperiți cum o regresie facuta ininte de pandemie si provocarile din timpul pandemiei, au fost punctul de cotitură care au condus-o pe Andra să își reevalueze întreaga viață și să se îndrepte către noi orizonturi.

În această conversație profundă, ne vom adânci în misterele numerelor și semnificațiile lor ascunse, descoperind cum putem folosi cunoștințele numerologiei pentru a ne înțelege mai bine scopurile și menirea în viață. De la interpretarea cifrelor karmice până la dialogul cu sinele superior, vom explora un univers vast de înțelepciune ancestrală și autodescoperire.

Dacă sunteți în căutarea de inspirație, iluminare și conexiuni spirituale profunde, acest episod este pentru voi. Alăturați-vă nouă într-o călătorie de transformare interioară și descoperiți puterea și înțelepciunea din spatele fiecărui număr și fiecărei experiențe. Este timpul să ne deschidem inimile și mințile către misterele universului și să ne îmbrățișăm propriul potențial divin!

Andra Dudea

Mai multe despre Andra Dudea găsești pe site:

🌐 https://amoraws.ro/

📷 INSTAGRAM: / @andradudea

👥 FACEBOOK: / Andra Dudea

Monica Dascălu

Monica Dascălu este psiholog și are o experiență de 10 ani ca trainer și terapeut holistic. A lucrat cu mii de oameni în ultimii 30 de ani. Din acest motiv îi place să cunoască și să ajute OMUL în toată diversitatea lui. Din anul 2013 a ales să aducă pasiunea pentru natură și om la un nivel de excelență. 

======================================= 

☑ Apasă like/share la acest video pentru a îmi susține activitatea 🙏