DESPRE TIMP, VIAȚĂ ȘI MOARTE CU MATEI GEORGESCU | SUFLET & HAR CU MONICA DASCĂLU | PODCAST #004​

La început de an am făcut o incursiune în timp și spațiu cu Prof. Univ. Dr. Matei Georgescu în care vorbim despre viață și moarte, despre curgere și flow.

Matei Georgescu este psihoterapeut, profesor în cadrul Universității Spiru Haret și a predat în multe alte instituții precum Universitatea din București, S.N.S.P.A., Universitatea Titu Maiorescu.

Prof. Univ. Dr. Matei Georgescu

Cu un masterat și un doctorat în psihopatologie și psihanaliză la Sorbona, redenumită astăzi Université Paris Cité, cât și la Universitatea din București, un masterat în antropologie și un doctorat în filozofie, un post-doctorat în cercetare avansată la Institutul de Medicină Legală din București, a fost cofondator al Asociației de consiliere și psihoterapie psihanalitică din București, Asociațiației Române de psihologie Analitică, Asociației de Psihodiagnoză, Consiliere și Psihoterapie Integrativă Aplicată. A fost de asemeni director și redactor șef al Revistei Societății Române de Psihanaliză (2006-2018), redactor șef la Analele Universității Spiru Haret, seria Sociologie-Psihologie (2006-2008) și redactor șef la Anuarul Societății Române de Antropologie Culturală (1998-2001), a tradus Marele dicționar al psihologiei cât și Dicționarul Psihanalizei.

A coordonat și organizat zeci de eveniment sub auspiciile unor proiecte universitare, a scris peste 20 de cărți, a fost realizatorul multor emisiuni în cadrul TVH și a primit Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România în anul 2014 la secțiunea “Interviu”.

Mai sunt multe de spus despre Matei Georgescu, dar mai înainte de toate vreau să-i mulțumesc OM-ului special care este, pentru deschiderea și susținerea pe care o oferă în interacțiunea cu fiecare #suflet pe care îl întâlnește.

Monica Dascălu

Monica Dascălu este psiholog și are o experiență de 10 ani ca trainer și terapeut holistic. A lucrat cu mii de oameni în ultimii 30 de ani. Din acest motiv îi place să cunoască și să ajute OMUL în toată diversitatea lui. Din anul 2013 a ales să aducă pasiunea pentru natură și om la un nivel de excelență. 

======================================= 

☑ Apasă like/share la acest video pentru a îmi susține activitatea 🙏