În Căutarea Sinelui cu Ruxandra Bulzan | SUFLET & HAR CU MONICA DASCĂLU | PODCAST #006

Continuând în aceeași notă captivantă, vă invit să descoperiți următorul episod al podcastului Suflet & Har. Invitata din această seară este Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, președinte a Asociației de Hipnoză şi Terapie prin Regresie și unul din cei 10 oameni certificaţi la nivel internaţional de către EARTh (Asociația Internațională de Terapie prin Regresie).

Ruxandra Bulzan a fost atrasă de partea spirituală încă din copilărie, manifestând interes și curiozitate pentru misterele vieții și ale universului. 

Această pasiune a fost atât de puternică încât a influențat alegerile sale, a urmat studiile la un liceu teologic, unde a avut oportunitatea să aprofundeze tainele religioase. 

În acest episod, veți afla cum Ruxandra și-a folosit cunoștințele și experiența acumulată pentru a transforma viețile celor din jur cu ajutorul hipnozei și a terapiei prin regresie. Veți descoperi cum își aduce contribuția, ghidându-i pe ceilalți în căutarea esenței lor interioare și atingerea potențialului maxim. 

Te invit să vizionezi acest episod și să te lași inspirat de povestea și înțelepciunea Ruxandrei. Acest episod te va îndruma către o viață trăită în armonie cu sufletul tău și cu dorințele tale reale.

TIMESTAMPS

00:00– Cine e Ruxandra Bulzan?

01:48– ‘Hipnoza m-a ales pe mine’

05:59– După ce ne ghidăm? Ego sau suflet?

09:23– ‘Toată construcția asta ‘de carton’ s-a dărâmat de pe-o zi pe altă’

15:55– ‘Dacă nu ți-ar fi frică de nimic, ce ai face?’

20:15– ‘Mami, eu vin din altă lume’, amintiri din vieți anterioare

25:24– ‘Toate plantele s-au aliniat când am descoperit ce vreau să fac cu adevărat’

30:50– Hipnoza în România

34:53– ‘E hipnoza un păcat?’

42:20– ‘Cum ne întoarcem spre sufletul nostru?’

45:25– ‘Misiunea sufletului, cum o descoperim?’

Ruxandra Bulzan

Mai multe despre Ruzandra Bulzan găsești pe site:

🌐https://ruxandrabulzan.ro/

🎬 YOUTUBE:    / @ruxandrabulzan  

Monica Dascălu

Monica Dascălu este psiholog și are o experiență de 10 ani ca trainer și terapeut holistic. A lucrat cu mii de oameni în ultimii 30 de ani. Din acest motiv îi place să cunoască și să ajute OMUL în toată diversitatea lui. Din anul 2013 a ales să aducă pasiunea pentru natură și om la un nivel de excelență. 

======================================= 

☑ Apasă like/share la acest video pentru a îmi susține activitatea 🙏