PALPITAȚIILE CAUZA INSOMNIILOR DIN ULTIMELE 6 LUNI

M-am hotărât să vin în întâmpinarea ta și să înregistrez împreună cu oamenii cu care lucrez, modul în care ei au experimentat regresia hipnotică la sursa blocajuluihipnoza sau aromodiagnoza. Am realizat că mulți sunt cei care nu știu aceste instrumente și că de fapt avem o mare nevoie de educație pentru a ști să apelăm și la alte metode complementare, atunci când cele clasice nu ne prea ajută.

Mircea îți povestește cum l-a ajutat regresia la sursa blocajului să scape de palpitațiile care îl trezeau de câteva ori pe noapte.

Motivul regresiei: #palpitații / #extrasistole care mă trezeau din somn de cateva ori pe noapte, în fiecare noapte în ultimele 6 luni.

Tip de terapie: #Regresie la sursa blocajului #HipnozaRegresiva #Regresie în vieți anterioare 

Sunt numeroase persoane care suferă de #insomnii. Motivul #insomniilor este divers. Pentru Mircea, palpitațiile erau cele care îl trezeau în timpul nopții și nu îi permiteau să aibă un #SomnOdihnitor.

Mai jos găsești transcrierea unor pasaje din testimonialul oferit de Mircea.

Mircea: Motivul pentru care am ajuns la regresie este faptul că în planul fizic am avut foarte multe manifestări – le putem spune boală, dar pe de altă parte nu le pot spune boală pentru că medicii mi-au infirmat acest lucru. Medicii mi-au spus că inima morfologic este ok și că trebuie să mă obișnuiesc cu asta. Atunci m-am gândit că dacă nu este în plan fizic atunci este ceva energetic și am început să caut soluții și să studiez. Așa am ajuns practic la regresie, pentru că dacă medicii nu au putut să-și facă treaba, am zis să văd dacă funcționează dincoace. 

Monica: Este foarte important să mergem la medic atunci când avem niște probleme fizice să vedem care este cauza. Dar în momentul în care nu găsesc o cauză fizică și medicii nu au o soluție pentru provocările mele, putem căuta terapii alternative, iar regresia este una dintre ele.

Mircea: În regresie am pornit cu intenția de a rezolva un aspect care nu-mi mai dădea pace de doi ani de zile. Palpitațiile apareau în fiecare zi, în special seara, iar în ultimele 6 luni mă făceau să mă trezesc noaptea chiar și de 3 – 4 – 5 ori, în reprize care mă făceau să mă trezesc și să nu am un somn liniștit. Deja erau foarte greu de dus și psihic mai ales că nu găseam nici o rezolvare. Orice durere are un leac, dar daca nu ai un leac pentru durerea aia este o problem foarte serioasă. Pentru mine palpitațiile astea au fost dramatice. Au fost zilnice, au fost în reprize dese și au fost nopți nedormite. Mă trezeam dimineața obosit și pentru mine somnul este un lucru foarte important.

Monica: Somnul este important pentru noi toți pentru că este momentul în care corpul se reface. Scopul terpiei prin regresie este înțelegerea și curățarea acelor cordoane energetice, acelor legături, astfel încât să eliminăm blocajele din viața curentă.

Mircea: Momentul de întâlnire cu sufletul fiului meu a fost atât de intens încât pe mine m-a șocat. Am plâns atât de mult încât Monica nu mai făcea față să-mi dea servețele. Cred că în viața aceasta nu am descărcat asemenea emoții. Am trăit totul la cote maxime de intensitate. Atunci mi-am dat seama că între noi erau niște corzi care nu mi-au făcut bine nici mie și nici lui.

Monica: În regresie tăiem acele cordoane energetice care ne împiedică să ne manifestăm la întregul nostru potențial.

Mircea: Am vindecat trauma de nedreptate legată de unul dintre fii mei din acea viață, pentru că eu nu am reușit să fiu prezent în viața lui așa cum ar fi trebuit.

Monica: Cum a fost dupa regresie? Mircea: din momentul în care m-am întors din regresie în planul fizic, mi-am dat seama că toate acele manifestări, toate acele palpitații pe care le-am studiat timp de 2 ani de zile și le-am căutat soluții prin tot felul de leacuri medicamentoase au dispărut. Am avut o senzație de relaxare, am căscat în seara aceea foarte mult și cred că eram încă copleșit de experiență. A fost foarte interesant că am dormit toată noaptea, făra să mă trezesc. A fost o noapte dormită 100%. Și acum dupa 5 luni țin minte asta, dar evident că mi-am zis “stai să vedem cealaltă noapte”. Apoi a trecut ziua si nu am avut nimic și a venit seara și am avut încă o noapte dormită și tot așa… Sunt șocat pentru că ce nu au putut să facă atâția s-a rezolvat printr-un lucru pe care l-am făcut practice eu. Dacă aș fi făcut pariu cu mine atunci nu mi-aș fi imaginat că poate fi chiar așa. În plus mi-am dat seama că, odată ce lucrăm cu noi, lucrăm și pentru alții.

Monica: Când noi lucrăm și ne schimbăm, se schimbă energia noastră. Când noi curățăm acele cordoane energetice, ne manifestăm diferit atât noi cât și cei din jurul nostru. #Regresiile ne ajută să ne eliberăm și să evoluăm la alt nivel.

VIZIONEAZĂ ȘI TU INTERVIUL și află cum a depășit Mircea frica de a pierde pe cineva drag cu ajutorul regresiei la sursa blocajului.

Îi mulțumesc lui Mircea pentru #curajul și #sinceritatea cu care ți-a povestit procesul lui de #curățare energetică și de #conștientizare pe care l-a avut în urma #RegresieiLaSursaBlocajului și pentru acordul publicării acestei înregistrări.

Îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare și ai citit acest articol și te invit să-l trimiți și celor dragi ție, pentru a afla și ei despre aceste soluții alternative.

Dacă ai lucrat cu mine și dorești să oferi experiența ta altor persoane, scrie-mi sau sună-mă. Cu siguranță vei inspira alți oameni să găsească o cale în rezolvarea propriilor lor provocări, așa cum și tu ai făcut-o deja.

Pentru informații și rezervarea unei sesiuni vizitează secțiunea – Sesiuni Individuale
Telefon: 0732.656.939
E-mail: office@monicadascalu.com

Zile și nopți pline de bucurie și armonie!
Cu mult drag!
Monica Dascălu

⭐️ Dă share și ajută-mă să ajung la cât mai mulți oameni care crezi că au nevoie de aceste informații. Îți mulțumesc pentru recomandare! ​

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *