ȚIE ÎȚI ESTE FRICĂ SĂ PIERZI PE CINEVA DRAG?

FRICA DE A PIERDE PE CINEVA DRAG 

M-am hotărât să vin în întâmpinarea ta și să înregistrez împreună cu oamenii cu care lucrez, modul în care ei au experimentat regresia hipnotică la sursa blocajuluihipnoza sau aromodiagnoza. Am realizat că mulți sunt cei care nu știu aceste instrumente și că de fapt avem o mare nevoie de educație pentru a ști să apelăm și la alte metode complementare, atunci când cele clasice nu ne prea ajută.

Andreea povestește cum a experimentat ea regresia la sursa blocajului legată de durerea pierderii și a despărțirii de cineva drag.

În timpul vieții tale este posibil să fi avut și tu parte de despărțiri. Uneori despărțirile sunt ușoare sau chiar dorite, dar  de cele mai multe ori, despărțirile sunt dureroase și pot aduce foarte multă suferință. De foarte multe ori nu suntem de acord cu deciziile pe care le iau cei din jurul nostru și interpretăm totul foarte personal.

Din acest interviu vei afla: 
 ⭐️ cum anume îți afectează viața plecarea celor dragi;
 ⭐️ de ce te doare – uneori chiar fizic, atunci când pleacă cineva din viața ta

Fiecare ia deciziile pentru el, iar noi nu trebuie neapărat să-i întelegem.
Fiecare om vine în viața noastră să ne învețe niște lecții și o să fie lăngă tine doar pentru un anumit timp.

Învață să te bucuri de omul de lângă tine atunci când este lângă tine!

Andreea spune: „Ceea ce am învățat în regresia hipnotică la sursa blocajului, au fost lecții pentru ani. Chiar dacă încă din primele momente ale regresiei am trăit emoții foarte intense, după partea de vindecare am rămas cu un sentiment de pacede liniște și de iubire necondiționată.

Una dintre principalele învățături este să-i acceptăm pe cei de lângă noi așa cum sunt, pentru că noi nu vom putea lua decizii pentru ei și dacă luăm noi decizii pentru ei, nu este deloc ok.

În relațiile pe care le avem trebuie să ne bucurăm de ele atât cât sunt. Dacă se întâmplă ceva și oamenii nu mai pot avea o relație apropiată cu tine, sau așa cum a fost în trecut, să acceptăm situația și să luăm învățăturile bune pe care le-am primit de la ei sau pe care le-am dat noi. Să ne acceptăm pe noi așa cum suntem. Evoluăm în viața aceasta împreună cu alte suflete, alături de alte suflete.”

Regresia hipnotică la sursa blocajului ne ajută să înțelegem toate aceste lucruri și mai ales să scăpăm de frica de a-i pierde pe ceilalți

VIZIONEAZĂ ȘI TU INTERVIUL și află cum a depășit Andreea frica de a pierde pe cineva drag
cu ajutorul regresiei la sursa blocajului.

Îi mulțumesc Andreei pentru sinceritatea cu care ți-a povestit procesul ei de constientizare pe care l-a avut în urma regresiei la sursa blocajului și pentru acordul publicării acestei înregistrări. 

Îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare și ai citit acest articol și te invit să-l trimiți și celor dragi ție, pentru a afla și ei despre aceste soluții alternative.

Dacă ai lucrat cu mine și dorești să oferi experiența ta altor persoane, scrie-mi sau sună-mă. Cu siguranță vei inspira alți oameni să găsească o cale în rezolvarea propriilor lor provocări, așa cum și tu ai făcut-o deja.

Pentru informații și rezervarea unei sesiuni vizitează secțiunea – Sesiuni Individuale
Telefon: 0720.204.788
E-mail: programari@monicadascalu.com

Zile și nopți pline de bucurie și armonie!
Cu mult drag!
Monica Dascălu 

⭐️ Pentru a afla mai multe informații asemănătoare, urmărește-mă pe celelalte canale media:

⭐️ Dă share și ajută-mă să ajung la cât mai mulți oameni care crezi că au nevoie de aceste informații. Îți mulțumesc pentru recomandare!

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *